PRE GAME - Τσάμπιονς Λιγκ (3ος Προκριματικός) vs Σλόβαν Μπρατισλαβας (Εκτός - Τεχέλνε Πόλε)


Απόψε στις 21:30 αντιμετωπίζουμε εκτός την Σλόβαν Μπρατισλάβας η οποία είναι μια παλιά γνώριμη που μας ξυπνά ωραίες και αξέχαστες αναμνήσεις.

Σήμερα δεν δίνουμε απλά ένα σημαντικό Ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά πίσω από αυτό κρύβονται μεγάλα οικονομικά οφέλη τα οποία θα μας βοηθήσουν πολύ στο να βγει ομαλά η χρονιά και παράλληλα να ξοφληθούν κάποιες από τις παλιές οφειλές.

Αγωνιστικά όλοι είναι στην διάθεση του προπονητή μας με μόνο απόντα τον Σαρφό (δες εδώ) και ο Γκαγιέχο καλείτε να βρει τις λύσεις να κρατήσει την Σλόβαν στο 0 και παράλληλα να σκοράρουμε. Στην προηγούμενη φάση παίξαμε μια σαφώς κατώτερη ποιοτικά ομάδα και στις περιπτώσεις που ήθελε να μας πιέσει, η ομάδα μας έδειξε κάποιες αδυναμίες στο να τους κρατήσει μακριά από το αμυντικό μας τρίτο. Αν και δεν μας δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, είχαν τη κατοχή αλλά λόγω ποιότητας δεν μπορούσαν να μας απειλήσουν ουσιαστικά. Η σημερινή μας αντίπαλος είναι πολύ καλύτερη ομάδα με καλούς ακραίους επιθετικούς και δεν θα ήταν κακό αν ο προπονητής μας προσπαθήσει να παίξει πιο συντηρητικά, θωρακίζοντας πρώτα την άμυνα και μετά να επιτεθούμε.

Στα 2 πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς τα 2 άκρα της άμυνας μας (ειδικά το αριστερό) έδειξαν να μην λειτουργούν με τον τρόπο που θέλουμε και οι ακραίοι επιθετικοί μας πρέπει να έχουν καλές επιστροφές για να δώσουν τις κατάλληλες βοήθειες για να περιορίσουμε όσο μπορούμε τις επιθετικές ενέργειες του αντιπάλου από τα πλάγια.

Θεωρώ πως ο προπονητής μας το πρόσεξε αυτό και θα κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στην τακτική. Όσο αφορά τον καταρτισμό τις 11άδας, θεωρώ πως οι 10 θα είναι οι ίδιοι που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα με μόνη αλλαγή την αντικατάσταση του Σαρφό με τον Μέγιερ (θέση διεκδικούν επίσης Δώνης και Ελ Αραμπί).

Πάμε δυνατά ΑΠΟΕΛάρα μου για ένα καλό αποτέλεσμα και να τους φέρουμε στο καμίνι του ΓΣΠ!

Θρύλε Θεέ Ταξίδεψέ μας!

Αν θες να εκφράσεις την δική σου άποψη για οτιδήποτε αφορά την ομάδα συμπλήρωσε αυτή την φόρμα

 

 

Comments