PRE GAME – 22η αγωνιστική vs Καρμιώτισσα (Εντός – ΓΣΠ)

Σήμερα στις 16:00 αντιμετωπίζουμε την Καρμιώτισσα σε ένα αγώνα που ήταν ορισμένος πριν 2 ημέρες αλλά λόγω βροχών αναβλήθηκε. Η αντίπαλος, αν και χαμηλής δυναμικότητας ομάδα, παλεύει όλα της τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και τυχόν υποτίμηση θα μας στοιχίσει. Δυνατό παράδειγμα είναι το παιχνίδι του πρώτου γύρου όπου το 0-2 λίγο έλειψε να γίνει 2-2 στις καθυστερήσεις. Επίσης, η ομάδα της Καρμιώτισσας φέτος κέρδισε την Πάφο και τον Άρη και αυτό πρέπει να κτυπήσει καμπανάκι στην ομάδα μας. Αν ο ΑΠΟΕΛ παρουσιαστεί σοβαρός και όπως πρέπει δεν έχει να φοβηθεί τίποτε στο σημερινό παιχνίδι.

Η ομάδα τα τελευταία παιχνίδια δείχνει πως δεν έχει διάθεση να σπαταλήσει άλλους βαθμούς σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια και το παιχνίδι με τον Εθνικό αποτελεί απλώς μια κακή παρένθεση και παράδειγμα προς αποφυγή. Από το πρώτο λεπτό πρέπει να μπούμε δυναμικά στο παιχνίδι και αν είναι δυνατόν να κρίνουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, πράγμα που κάναμε απέναντι στον Οθέλλο και στην Σαλαμίνα.

Οι χθεσινές νίκες της Άεκ και το Άρη κάνουν πιο επιτακτική την ανάγκη για το τρίποντο σήμερα για να διατηρήσουμε την διαφορά. Ο τρόπος που πήραν την νίκη (ανύπαρκτο φάουλ στην Άεκ που έφερε το 2-1, πέναλτυ που δεν δόθηκε στο 1ο λεπτό για τον Οθέλλο) δεν πρέπει να μας αποπροσανατολήσει και όσοι αγωνιστούν θα πρέπει να μπουν στο γήπεδο με πάθος και θέλησει για την νίκη από το πρώτο λεπτό. 

Θεωρώ πως ο Πίντο δεν θα προσπαθήσει αιφνιδιάσει την αντίπαλο και θα κρατήσει την ίδια 11άδα που θα ξεκινούσε 2 μέρες πριν με τον Μπέλετς να είναι στον άσσο με τους 4 της άμυνας να είναι οι Σούσιτς, Ντβάλι, Πέτροβιτς και Τσεμπάκ. Οι Ντάλσιο και Κωνσταντίνοφ θα είναι στο κέντρο έχοντας στα άκρα τους Μαρκίνιος και Εντονγκαλά. Στην κορυφή θα είναι ο Τομανέ με τον Βιλιαφάνεζ να κινείται λίγο πιο πίσω.

Πάμε δυνατά ΑΠΟΕΛάρα μου για την νίκη.

Comments