PRE GAME – 7η αγωνιστική vs Ομόνοια Α. (Εκτός – Αντώνης Παπαδόπουλος)

Σήμερα στις 18:00 αντιμετωπίζουμε την Ομόνοια Αραδίππου, σε ένα παιχνίδι που σηματοδοτεί την αρχή του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ομάδας μας.

Η αντίπαλος μας είναι μια σφικτή ομάδα που ξέρει να παίζει άμυνα, με 1-2 παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις αν τους δώσεις ελεύθερο χώρο. Επομένως, η ομάδα μας θα πρέπει όχι μόνο να πρέπει να βρει τις λύσεις στην κλειστή άμυνα που θα έχει απέναντί της, αλλά να έχει γρήγορα και αποτελεσματικά μαρκαρίσματα στο χάσιμο της μπάλας για να αποτρέψει οποιαδήποτε προσπάθειας αντεπίθεσης.

Ο Χιμένεθ στις λίγες μέρες που βρίσκεται στον Αρχάγγελο θα πρέπει να παρατάξει πλάνο χωρίς τους Σαρφό και Δώνη, αφού και οι 2 βρίσκονται εκτός λόγω τραυματισμού. Θεωρώ πως το σχήμα που θα επιλέξει να παρατάξει θα είναι το 4-5-1, με τον παίκτη που θα αγωνίζεται σαν “10άρι” κάποιες στιγμές να γίνεται 2ος επιθετικός. Αυτό τον ρόλο ίσως τον παίξει ο Πίτσι ή ο Μαρκίνιος, αναλόγως ποιοι θα επιλεγούν στα άκρα. Η 11άδα ξεκινά όπως πάντα με τον Μπέλετς με τους πιο πιθανούς 4 στην άμυνα να είναι οι Κιντίγια, Λαΐφης, Πέτροβιτς και Τσεμπάκ. Τα πιο μεγάλα ερωτηματικά βρίσκονται στον χώρο της μεσαίας γραμμής, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές διεκδικούν τις λίγες θέσεις που υπάρχουν. Εκτιμώ πως στην αρχική 11άδα θα βρίσκονται οι Αμπάνια και Κωνσταντίνοφ, με τους Μαρκίνιος και Εντονγκαλά να είναι στα πλάγια. Ο Πίτσι θα είναι λίγο πιο μπροστά σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο με τον Αραμπί να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Θέση επίσης διεκδικούν οι Σούσιτς, Τεχέρα και Ντράζιτς, αναλόγως του τρόπου παιχνιδιού που θέλει να έχουμε ο προπονητής.

Την συγκεκριμένη στιγμή με τα δεδομένα που υπάρχουν, το πιο σημαντικό είναι η νίκη ακόμα και χωρίς καλή απόδοση. Εννοείται πως όλοι θέλουμε να πιάσουμε και ψηλά στάνταρντ απόδοσης, αλλά με τα δεδομένα που υπάρχουν με την αλλαγή αλλαγή προπονητή και το γεγονός πως μείναμε πίσω στην βαθμολογία ο πρώτος στόχος είναι η νίκη με δευτερεύοντα στόχο την καλή εμφάνιση.

Πάμε δυνατά Θρύλε μου για μια νέα αρχή!

Αν θες να εκφράσεις την δική σου άποψη για οτιδήποτε αφορά την ομάδα συμπλήρωσε αυτή την φόρμα

Comments