PRE GAME – 6η αγωνιστική vs Άεκ (Εντός – ΓΣΠ)

Σήμερα δίνουμε το πρώτο μας ντέρμπι στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στην Άεκ στο ΓΣΠ στις 20:00 και αν θέλουμε να κρατηθούμε κοντά στην κορυφή πρέπει να κάνουμε ότι δεν κάναμε τα τελευταία 2 παιχνίδια με Ομόνοια 29Μ και Σιάμροκ.

Η σημερινή μας αντίπαλος ξεκίνησε όπως και εμάς περίπου την χρονιά της, άλλαξε προπονητή και είδε κάποια βελτίωση χωρις να σταθεροποιήσει ακόμα την απόδοσή της. Εδώ και λίγα παιχνίδια έχει καλές εμφανίσεις και αυτό είναι καμπανάκι για την ομάδα μας.

Από την πλευρά μας αν και ακούγονται πολλά για τον προπονητή μας, από την στιγμή που ακόμα είναι στον πάγκο καλείται να μην επηρεαστεί και να και να παρουσιάσει μια ομάδα που θα παίξει για την νίκη με παίκτες που θα κτυπήσουν την κυκλοφορία της μπάλας, σημείο που είναι το ατού της αντιπάλου μας.

Αγωνιστικά έχουμε 2-3 απουσίες με την πιο σοβαρή να είναι αυτή του Σαρφό που θα μείνει εκτός για κάποιο καιρό. Πιστεύω θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στην Ιρλανδία με τους Τσεμπάκ και Πίτσι να παίρνουν φανέλα βασικού. Πιο συγκεκριμένα, ο Μπέλετς θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Κιντίγια, Λαΐφης, Πέτροβιτς και Τσεμπάκ θα είναι οι 4 της άμυνας. Αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Κωνσταντίνοφ και Αμπάνια με τους Μαρκίνιος και Εντονγκαλά να είναι στα άκρα παρόλο που δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική περίοδο, αφού δεν φαίνεται να υπάρχουν ισάξιοι αντικαταστάτες. Ο Πίτσι θα βρίσκεται λίγο πιο μπροστά με τον Αραμπί να είναι στην κορυφή. Θέση διεκδικούν οι Ντβάλι, Σούσιτς και Τεχέρα.

Θρύλε παίξε γερά, παίξε με τσαμπουκά και ο κόσμος σου θα τραγουδά...

Αν θες να εκφράσεις την δική σου άποψη για οτιδήποτε αφορά την ομάδα συμπλήρωσε αυτή την φόρμα

Comments