PRE GAME - Κόνφερενς Λιγκ (1η αγωνιστική - League Phase) vs Σιάμροκ Ρόβερς (Εκτός - Ταλλαγκτ)

Επιτέλους ο Θρύλος δίνει ξανά παιχνίδι εκεί που του αξίζει: Στην Ευρώπη!

Μετά από κάποια χρόνια ανομβρίας ο ΑΠΟΕΛ επιστρέφει σε Ευρωπαϊκούς ομίλους και σήμερα στις 22:00 δίνει το 1ο του παιχνίδι στο League Phase του Κόνφερενς Λιγκ απέναντι στην Σιάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία.

Στοιχηματικά είμαστε φαβορί αλλά αυτό δεν λέει τίποτα από μόνο του. Οι παίκτες μας πρέπει να μπουν στο γήπεδο αποφασισμένοι να ξεγράψουν την απόδοση της προηγούμενης Κυριακής και να κάνουν το 1ο βήμα για πρόκριση στα νοκ-αουτ της διοργάνωσης!

Η αντίπαλος μας δεν είναι φόβητρο, αλλά ως Ιρλανδέζικη ομάδα παίζει δυνατά, βάζοντας πάθος στο παιχνίδι της. Ακόμα ένα σημείο που πρέπει να υπολογίσει σωστά ο Ντομίνγκες είναι το ότι το πρωτάθλημα στην Ιρλανδία είναι στην 32η αγωνιστική (!!), πράγμα που σημαίνει πως η αντίπαλος μας έχει ομοιογένεια, σημείο που εμείς μέχρι στιγμής υστερούμε αφού κάθε αγωνιστική ξεκινούν τον αγώνα 11 διαφορετικοί  παίκτες.

Βάση των πιο πάνω, θεωρώ πως ο ομάδα θα παραταχθεί με παίκτες που θα πιέζουν στο κέντρο και άτομα που μπορούν να βγουν γρήγορα στην αντεπίθεση από τα πλάγια. Η δική μου εκτίμηση είναι πως ο Μπέλετς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με τους Κιντίγια, Λαΐφη, Πέτροβιτς και Τσεμπάκ να αποτελούν τους 4 της άμυνας. Στα επιθετικά άκρα θα βρίσκονται οι Μαρκίνιος και Εντονγκαλά με τους Αμπάνια, Κωνσταντίνοφ και Τεχέρα να σχηματίζουν τρίγωνο στην μεσαία γραμμή (θεωρώ πως ο Τεχέρα θα βρίσκεται λίγο πιο μπροστά). Τέλος, ο Ελ Αραμπί θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Πάμε δυνατά Θρύλε μου για ακόμα μια Ευρωπαϊκή παράσταση.

(Ξανα)Ταξίδεψέ μας! 💙💛🧡

Αν θες να εκφράσεις την δική σου άποψη για οτιδήποτε αφορά την ομάδα συμπλήρωσε αυτή την φόρμα

Comments