POST GAME - Κόνφερενς Λιγκ (1η αγωνιστική - League Phase) vs Σιάμροκ Ρόβερς (Εκτός - Ταλλαγκτ)

Για 2ο σερί παιχνίδι η ομάδα μας κινήθηκε στην μετριότητα και αν και προηγήθηκε παίζοντας με παίκτη περισσότερο, η χαλαρότητα και η υποτίμηση του αντιπάλου έφερε την ισοφάριση!

Θεωρώ πως η ισοπαλία ευθύνεται 100% στον προπονητή. Όχι μόνο φοβήθηκε το παιχνίδι μετά το γκολ μας(!) και προτίμησε να ρίξει ρυθμό, αλλά και οι αλλαγές ήταν εκτός λογικής.

1ο ημίχρονο

Η ομάδα μας είχε την κατοχή και την υπεροχή αλλά με τις λιγοστές ευκαιρίες που είχε δεν κατάφερε να προηγηθεί και πήγαμε στα αποδυτήρια με το 0-0.

2ο ημίχρονο

Μπήκαμε σχετικά καλά, κλείσαμε τον αντίπαλο στο δικό του μισό και μετά την κόκκινη φαινόταν ότι κάποια φάση θα έρθει το γκολ. Δυστυχώς μετά το γκολ η ομάδα μας παρά να βάλει μπρος και για 2ο γκολ, είχε οδηγίες απλά να κάνει πάσες για να περάσει ο χρόνος. Υπήρξε πολλή χαλαρότητα με πιο χαρακτηριστικά τα παραδείγματα η φάση του Εντονγκαλά που παρά να βγει τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα προτίμησε να πάει προς τα πλάγια και να περιμένει συμπαίκτη(!) αλλά και η φάση του Μαρκίνιος που ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβε τι σουτ έκανε στην ευκαιρία που είχε.

Θετικά

Το 1ο γκολ του Λαΐφη

  • Ο κόσμος του Θρύλου που δεν σταμάτησε στιγμή να τραγουδά

Αρνητικά

  • Η διαχείριση του παιχνιδιού μετά το γκολ και η φοβία του προπονητή να επιβληθεί
  • Η χαλάρωση που έδειξαν οι παίκτες με τρανταχτά τα παραδείγματα που έδωσα πιο πάνω
  • Η ευκολία που έβγαινε μπροστά η αντίπαλος
  • Οι λάθος αλλαγές του προπονητή αφού όχι μόνο δεν βοήθησε κανένας από αυτούς που μπήκαν, έβγαλε εκτός γηπέδου παίκτες που μπορούσαν να βοηθήσουν σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά (και δυστυχώς πήγε)
  • Η νοοτροπία νικητή που πάει να χαθεί από την ομάδα μας

Η ομάδα μας σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρει την νίκη και να ξεκινήσει νικηφόρα στο Conference, κατάφερε να παραχωρήσει ισοπαλία σε μια ομάδα με σαφώς χαμηλότερη δυναμικότητα και ποιότητα.

Αν και είναι δύσκολο, τα τελευταία 2 παιχνίδια πρέπει να μείνουν στο παρελθόν και η προσοχή να στραφεί 100% στο παιχνίδι με την Άεκ την Κυριακή. 

Αν θες να εκφράσεις την δική σου άποψη για οτιδήποτε αφορά την ομάδα συμπλήρωσε αυτή την φόρμα 


Comments