PRE GAME – Super Cup vs Πάφος (Αλφαμέγα)

Σήμερα αντιμετωπίζουμε την Πάφο για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και τουλάχιστον όσο αφορά την δική μας πλευρά, φαίνεται να είναι ένα παιχνίδι που ναι μεν θέλουμε να το κερδίσουμε για να προσθέσουμε ακόμα ένα τίτλο στο παλμαρέ μας, από την άλλη όμως μεγάλη μερίδα του κόσμου μας το αντιμετωπίζει σαν αγγαρεία.

Η αντίπαλος μας είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή την στιγμή και η μοναδική με το απόλυτο στις 4 πρώτες αγωνιστικές. Νίκη απέναντι σε τέτοιας δυναμικότητας αντίπαλο θα δώσει κάτι παραπάνω από ένα τίτλο. Πρώτα, θα κερδίσουμε ένα συνδιεκδικητή συνεχίζοντας το περσινό αήττητο σερί απέναντι του στέλνοντας το πιο πειστικό μήνυμα πως η ομάδα βρήκε ξανά τον εαυτό της, ξορκίζοντας παράλληλα την γκαντεμιά του νέου γηπέδου της Λεμεσού.

Αγωνιστικά μόνο ο Πίτσι είναι σίγουρα εκτός με την κατάσταση του Σούσιτς να εξετάζεται για το κατά πόσο θα είναι έτοιμος. Για ακόμα ένα παιχνίδι η πρόβλεψη της 11άδας είναι γρίφος για γερούς λύτες αφού εκτός από το σίγουρο rotation, ίσως πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που μέχρι τώρα δεν αγωνίστηκαν με την φανέλα της ομάδας. Θεωρώ πως στην θέση του τερματοφύλακα θα βρίσκεται ο Περέιρα με τους 4 της άμυνας να είναι οι Κιντίλια, Λαΐφης, Πέτροβιτς και Τσεμπάκ. Στην μεσαία γραμμή πιστεύω θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα ο Τεχέρα δίπλα από τον Αμπάνια με τους Εντονγκαλά και Δώνη να κινούνται στα πλάγια. Ο Σαρφό θα βρίσκεται πίσω από τον επιθετικό που πιστεύω θα είναι ο Ντράζιτς.

Είτε αγγαρεία είτε όχι, ο σημερινός αγώνας δίνει τίτλο και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί από την ομάδα μας με σκοπό να ανοίξουμε παραπάνω την ψαλίδα από τον δεύτερο.

Και σήκωσέ το…

Αν θες να εκφράσεις την δική σου άποψη για οτιδήποτε αφορά την ομάδα συμπλήρωσε αυτή την φόρμα


 

Comments