PRE GAME – 5η αγωνιστική vs Ομόνοια 29Μ (Εκτός – Κατωκοπιά Επιστροφή)

Σήμερα στις 19:00 αντιμετωπίζουμε την Ομόνοια 29Μ, σε ένα παιχνίδι που η αντίπαλος μου θα δώσει κάτι περισσότερο από το 100% για να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Στο σημερινό παιχνίδι υπάρχει η ιδιαιτερότητα του ότι είναι το 1ο παιχνίδι μεταξύ των 2 ομάδων αφού είναι η μοναδική ομάδα της 1ης κατηγορίας που δεν έχουμε κάποια προϊστορία.

Θεωρητικά το παιχνίδι θα είναι “εύκολο” και στην ίδια κατηγορία με τις άλλες 2 ομάδες που ανέβηκαν φέτος στην 1η κατηγορία (Ένωση, Ομόνοια Α.). Το στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει όμως είναι το ότι η αντίπαλος μας περιμένει αυτό το παιχνίδι από την 1η ημέρα ίδρυσής τους και οφείλουμε να τους κάνουμε να το θυμούνται για πάντα!

Η ομάδα μας πρέπει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε στα τελευταία παιχνίδια με πειστικές εμφανίσεις, αρκετά γκολ και διαχείριση/χαλάρωση τα τελευταία στάδια του αγώνα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να μπούμε σοβαρά, χωρίς υποτίμηση και να μην παρασυρθούμε από τις προκλήσεις που λογικά θα υπάρχουν εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Το γεγονός ότι θα υπάρχουν μόνο 300 φίλαθλοι (μόνο από πλευράς γηπεδούχων) θα κάνει το παιχνίδι να μοιάζει φιλικό, κάτι που 100% δεν ισχύει και οι παίκτες μας δεν θα πρέπει να παρασυρθούν από τις άδειες κερκίδες (ειδικά αυτές που θα μας αναλογούσαν αν κάποιοι έκαναν καλά την δουλειά τους).

Αγωνιστικά θα είναι εκτός ο Δώνης και μάλλον ο Μέγιερ, με όλους τους υπόλοιπους να είναι στην διάθεση του Ντομίνγκες. Με το βάθος και την ποιότητα που υπάρχει στην ομάδα και με δεδομένο το rotation που γίνεται λόγω των πολλών υποχρεώσεων, όποιος βρει τους 11 που θα ξεκινήσουν λογικά θα κερδίσει και το τζόκερ! Θεωρώ πως η αρχική 11άδα θα αποτελείται από τους Μπέλετς κάτω από τα δοκάρια με τους Κιντίγια, Λαΐφη, Πέτροβιτς και Τσεμπάκ να είναι οι 4 της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Αμπάνια και Κωνσταντίνοφ με τους Μαρκίνιος και Εντονγκαλά να κινούνται στα άκρα. Ο Πίτσι θα βρίσκεται λίγο πιο μπροστά σε πιο ελεύθερο ρόλο με τον Αραμπί να βρίσκεται στην κορυφή. Όπως ανάφερα πριν υπάρχει αρκετό βάθος στο φετινό ρόστερ και δεν θα είναι καθόλου παράξενο αν κάποιος από Σαρφό, Ντβάλι, Σούσιτς Ντράζιτς και Τεχέρα βρίσκεται στους πρώτους 11.

Όποιοι και να ξεκινήσουν ο στόχος είναι ένας και αδιαπραγμάτευτος: Νίκη με όσο το δυνατό πιο λίγο άγχος!

Πάμε δυνατά Θρύλε μου!

Αν θες να εκφράσεις την δική σου άποψη για οτιδήποτε αφορά την ομάδα συμπλήρωσε αυτή την φόρμα


Comments