PRE GAME – 4η αγωνιστική vs Σαλαμίνα (Εντός – ΓΣΠ)

Σήμερα στις 19:00 αντιμετωπίζουμε την Σαλαμίνα σε ένα παιχνίδι που θα είναι πιο δύσκολο από όσο κάποιο οπαδοί μας θεωρούν.

Η ήττα με 0-4 την προηγούμενη αγωνιστική δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει, αφού ήρθε απέναντι σε μια καλή και φορμαρισμένη ομάδα (Πάφος) εκτός έδρας. Στα πρώτα 2 παιχνίδια της έδειξε αστάθεια στην απόδοση της πιάνοντας και ψηλά και χαμηλά στάνταρντ απόδοσης.

Η ομάδας μας είναι το φαβορί και καλείται να το δείξει μέσα στο γήπεδο, να πάρει τους 3 βαθμούς και να συνεχίσει με ακόμα καλύτερη ψυχολογία αυτό που άρχισε από το παιχνίδι απέναντι στην Καρμιώτισσα.

Οι αρκετές απουσίες που έχουμε δεν πρέπει να αποτελέσουν πρόβλημα, αφού το βάθος που έχει η ομάδα επιτρέπει στον προπονητή να παρατάξει δυνατή 11άδα και να έχει στον πάγκο που θα ήταν 11άδα σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Η δική μου εκτίμηση είναι πως ο Ντομίνγκες θα ξεκινήσει με τον Μπέλετς έχοντας μπροστά τους τους ίδιους 4 που είχε απέναντι στην Ένωση (Κιντίγια, Λαΐφης, Πέτροβιτς και Τσεμπάκ). Στην μεσαία γραμμή θεωρώ πως θα υπάρχουν αλλαγές και δίπλα από τον Κωνσταντίνοφ θα κινείται ο Αμπάνια με τους Δώνη και Εντονγκαλά να βρίσκονται στα άκρα. Ο Αραμπί λογικά θα είναι στην επίθεση με τον Σαρφό να βρίσκεται λίγο πιο πίσω σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο. Θέση διεκδικούν οι Ντβάλι, Τεχέρα και Μαρκίνιος. 

Πάμε δυνατά Θρύλε μου για ακόμα 1 νίκη

Βάζω το πορτοκαλί σακάκι…

Αν θες να εκφράσεις την δική σου άποψη για οτιδήποτε αφορά την ομάδα συμπλήρωσε αυτή την φόρμα


Comments