PRE GAME – 3η αγωνιστική vs Καρμιώτισσα (Εκτός – Αμμόχωστος Επιστροφή)

Μετά τις απογοητευτικές εμφανίσεις σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, καλούμαστε να κάνουμε restart και να ξεκινήσουμε ένα σερί νικών με την ανάλογη συγκομιδή βαθμών. Η μίνι προετοιμασία που έγινε τις τελευταίες ημέρες με την ευκαιρία των υποχρεώσεων της Εθνικής καλείται να αρχίσει να φέρνει αποτελέσματα, από τον σημερινό κιόλας αγώνα με την Καρμιώτισσα.

Η αντίπαλος μας θα παίξει χωρίς άγχος αφού δεν έχει κάτι να χάσει από το παιχνίδι, γνωρίζοντας όμως ότι δεν βρισκόμαστε στην καλύτερή μας κατάσταση και θα τρέφει ελπίδες για κάποιο κέρδος. Η ομάδα μας πρέπει να οπωσδήποτε να πάρει το τρίποντο (ακόμα και με μέτρια απόδοση), αφού αυτό θα δώσει ψυχολογική ένεση και θα δοθεί χρόνος για καλύτερη συνέχεια χωρίς περισσότερο άγχος.

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να μπει με διάθεση και όρεξη για την νίκη, και βάσει της προετοιμασίας να αγωνιστούν οι παίκτες που μπορούν να έχουν τα κατάλληλα τρεξίματα είτε στην επίθεσή είτε στην άμυνα, αφού αυτά μας στοίχησαν στο παιχνίδι με τον Εθνικό.

Με τις πολλές επιλογές που υπάρχουν, είναι δύσκολο να προβλέψει κάποιος την 11άδα που θα παρατάξει ο Ντομίνγκες. Θα συνεχίσει να δίνει ευκαιρίες σε παίκτες με παραστάσεις σε καλύτερα πρωταθλήματα που όμως ακόμα να αποδώσουν τα αναμενόμενα;, Ή θα δώσει θέση βασικού σε παίκτες που είναι έτοιμοι; Θεωρώ (και θέλω) θα δούμε σύστημα 4-5-1 με φρέσκα 11άδα με παίκτες που στο προηγούμενο παιχνίδι έδειξαν καλά στοιχεία. Αν και δεν είναι στα καλύτερά του, θεωρώ πως ο Μπέλετς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με τους 4 της άμυνας να είναι οι Τσεμπάκ, Σιπριάνο (λόγω συνεχόμενων υποχρεώσεων του Ντβάλι με την Εθνική), Πέτροβιτς και Σούσιτς. Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Αμπάνια και Κωνσταντίνοφ με  τους Κόρμπου και Δώνη στα πλάγια. Ο Σαρφό (ή ο Τεχέρα) θα βρίσκεται λίγο πιο μπροστά και στην κορυφή θα κινείται ο Ελ Αραμπί. Θέση διεκδικούν αρκετοί ποδοσφαιριστές τους οποίους για διαφορετικό λόγο τον καθένα θεωρώ πως δεν θα βρίσκεται στο αρχικό πλάνο. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι οι Κιντίγια και Μέγιερ αφού αν και είναι αρκετά πίσω σε απόδοση παίρνουν συχνά ευκαιρίες (που δεν εκμεταλλεύονται), αλλά και οι Μαρκίνιος και Εντονγκαλά που ξέρουμε τι μπορούν να προσφέρουν αλλά τελευταία είναι πολύ πίσω σε θέματα απόδοσης. Αναλόγως ετοιμότητας ίσως δούμε και τον Λαΐφη.

Πάμε δυνατά για την πρώτη νίκη της χρονιάς με προοπτική να κολλήσουμε πολλές συνεχόμενες.

ΑΠΟΕΛάρα υποφέρω….

Αν θες να εκφράσεις την δική σου άποψη για οτιδήποτε αφορά την ομάδα συμπλήρωσε αυτή την φόρμα


Comments