PRE GAME – 2η αγωνιστική vs Εθνικός Άχνας (Εντός – ΓΣΠ)

Μετά τις απογοητευτικές εμφανίσεις στην Ευρώπη και την αναβολή που πήραμε στην 1η αγωνιστική, σήμερα ξεκινά επίσημα το πρωτάθλημα για την ομάδα μας με εντός παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό.

Ο αντίπαλός μας έδειξε στην 1η αγωνιστική απέναντι στην Ομόνοια πως διαθέτει αξιόλογη ομάδα και μπορεί να κάνει την ζημιά αν δεν αντιμετωπιστεί σοβαρά. Η ήττα με 3-0 δεν αντιπροσωπεύει καθόλου την εμφάνισή του, αφού μπορούσε να φύγει με την ισοπαλία από την Λευκωσία.

Η ομάδα μας πρέπει να βρει τον τρόπο να αφήσει στο παρελθόν ότι έγινε στα παιχνίδια της Ευρώπης και να μην επηρεαστεί καθόλου από της δηλώσεις το Σα Πίντο (ήταν έλεγε αλήθεια είτε όχι). Η νίκη απέναντι στον Εθνικό θα δώσει ψυχολογία στην ομάδα και χρόνο να δουλέψει χωρίς μεγάλο άγχος στην διακοπή που ακολουθεί λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας.

Ο Ντομίγκες θα έχει πολλές επιλογές στην διάθεσή του αφού πέραν των παικτών που ήταν διαθέσιμοι στην Ευρώπη, θα μπορεί να επιλέξει ποδοσφαιριστές από ολόκληρο το ρόστερ. Είναι δύσκολο να προβλεφθεί η 11άδα, αφού υπάρχουν “σίγουροι” 11δάτοι παίκτες που είναι εκτός φόρμας τον τελευταίο καιρό καθώς επίσης και παίκτες που έδειξαν καλά στοιχεία όταν μπήκαν αλλαγή στον αγώνα με την Ρίγα. Θεωρώ πως θα παρατάξει σύστημα 4-4-2 με τον Μπέλετς κάτω από τα δοκάρια και οι 4 της άμυνας θα είναι οι Τσεμπάκ, Ντβάλι, Σιπριάνο και Σούσιτς. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Σαρφό και Κωνσταντίνοφ με τους Δώνη και Εντονγκαλά να κινούνται στα άκρα. Στην κορυφή θα βρίσκονται ο Ελ Αραμπί με τον Ντράζιτς. Θέση επίσης διεκδικούν οι Τεχέρα (αν επιλέξει να παίξει 4-5-1) Κόρμπου. Αναλόγως εξέλιξης του παιχνιδιού, ίσως δούμε να αγωνίζονται παίκτες για πρώτη φορά με τα γαλαζοκίτρινα.

Πάμε δυνατά Θρύλε μου για το πρώτο βήμα της κατάκτησης του 30ου πρωταθλήματος.

Αν θες να εκφράσεις την δική σου άποψη για οτιδήποτε αφορά την ομάδα συμπλήρωσε αυτή την φόρμα

Comments