POST GAME – Super Cup vs Πάφος (Αλφαμέγα) (HIGHLIGHTS)

 

Ο ΑΠΟΕΛ μετά από ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι κέρδισε την Πάφο και πανηγύρισε την 15η Ασπίδα (Super Cup) στην ιστορία του.

Η χθεσινή νίκη σημαίνει αρκετά περισσότερα από την κατάκτηση του Super Cup, αφού σε μια περίοδο που σιγά-σιγά βρίσκαμε τα πόδια μας επικρατήσαμε ενός δύσκολου αντιπάλου και δείξαμε ότι έχουμε την ομάδα για να διατηρήσουμε τα σκήπτρα του πρωταθλητή.

1ο ημίχρονο

Το πρώτο μέρος ήταν ένα ρεσιτάλ δυνατού και σκληρού παιχνιδιού, ίσως και συνέπεια του γρήγορου γκολ που πετύχαμε πριν συμπληρωθεί καν το 1ο λεπτό. Η (σωστή) κόκκινη στον παίκτη της Πάφου ενισχύει το κλάμα της Πάφου (και όχι μόνο) προς την διαιτησία, χωρίς να μπορούν να δουν την συμπεριφορά των παικτών τους.

2ο ημίχρονο

Η επανάληψη κινήθηκε σε πιο “κόσμια” πλαίσια, με την Πάφο να προσπαθεί με πλάγιες ενέργειες να μπει στην περιοχή μας. Το πέναλτι που (σωστά) δεν τους δόθηκε ενίσχυσε το κλάμα και την “αδικία” που νοιώθουν και φαίνεται πως σιγά-σιγά θα φταίξει και το VAR και θα βρεθεί άλλο σλόγκαν για να μας λεν “χωρίς …… δεν πιάνετε πρωτάθλημα”

Θετικά

  • Η ομάδα που έδειξε ξανά σημάδια βελτίωσης και έδειξε καλά στοιχεία απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο
  • Το rotation που κάνει ο Ντομίνγκες χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση της ομάδας και να μην υπάρχει παίκτης που νοιώθει αδικημένος που είναι στον πάγκο
  • Ο Λαΐφης που μπήκε από την πρώτη στιγμή στο πετσί της ομάδας και κρατά σταθερά καλή απόδοση
  • Ο Τσεμπάκ που έσβησε τον Ζάζα που αυτή την στιγμή είναι ο καλύτερος ακραίος επιθετικός στο πρωτάθλημα

Αρνητικά

  • Η ένταση που υπήρχε στο παιχνίδι. Αν και δημιουργήθηκε λόγω Θεουλή, εμείς πρέπει να βρούμε τον τρόπο να μην επηρεαζόμαστε επειδή στο μέλλον θα υπάρχουν περιπτώσεις που θα υπάρχει ένταση και θα κυνηγούμε το σκορ

Super Cup τέλος! Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στο παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια 29Μ, το οποίο θα παρακολουθήσουν από κοντά μόνο 300 άτομα!

Αν θες να εκφράσεις την δική σου άποψη για οτιδήποτε αφορά την ομάδα συμπλήρωσε αυτή την φόρμα

Comments