POST GAME – 5η αγωνιστική vs Ομόνοια 29Μ (Εκτός – Κατωκοπιά Επιστροφή) (HIGHLIGHTS)

Δυστυχώς η υποτίμηση και η σιγουριά πολλών οπαδών μας για τουλάχιστον 3 γκολ πέρασε μέσα στην ομάδα και μοιραία πήραμε μόνο 1 βαθμό από την Ομόνοια 29Μ.

Θεωρώ πως το rotation  πρέπει να γίνεται, αλλά με σωστή τακτική! Σήμερα ο Ντομίνγκες ξεκίνησε παίκτη που δεν έπαιζε στην φυσική του θέση (Τσεμπάκ), επέλεξε να παραταχθούμε με αργή ανάπτυξη στο κέντρο (Σαρφό & Τεχέρα) και γενικά είδαμε μια ομάδα που δεν έδειχνε ότι μπήκε στο παιχνίδι για να κερδίσει! Τα πολλά εύκολα λάθη που έγιναν λίγο έλειψε να μας στοιχήσουν και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει.

Το ότι δεν υπάρχαν οπαδοί μας στο γήπεδο ίσως να έπαιξε την δική του σημασία αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ελαφρυντικό για την απόδοσή μας.

1ο ημίχρονο

Μπήκαμε πολύ νωθρά στο παιχνίδι και αργήσαμε να πάρουμε μπρος. Ότι ευκαιρία βρήκαμε ήταν κόντρα στον ρυθμό του αγώνα. Είχαμε την πρωτοβουλία αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιβληθήκαμε του αντιπάλου.

2ο ημίχρονο

Σε αντίθεση με ένα 10λέπτο που ήμασταν επιβλητικοί και δείχναμε ότι θα έρθει σε κάποια στιγμή το γκολ, δεν κάναμε κάτι άλλο αξιόλογο. Στα τελευταία λεπτά η επιλογή του να προσπαθήσουμε να βγούμε μπροστά με ψηλές μπαλιές πίσω από την άμυνα της αντιπάλου αποδεικνύεται εντελώς λάθος αφού όλες οι μπαλιές κατέληγαν στον αντίπαλο τερματοφύλακα (ή πλάγιο άουτ)

Θετικά

  • Ο Μπέλετς που κράτησε το 0 και ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα μας απέναντι σε μια ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή!

Αρνητικά

  • Η υποτίμηση από όλους στην ομάδα και ο τρόπος που προσεγγίσαμε το παιχνίδι
  • Τα πολλά εύκολα λάθη που έφερναν τον αντίπαλο έυκολα έξω από την περιοχή μας με αριθμητικό πλεονέκτημα
  • Κάποιοι παίκτες που πήραν την ευκαιρία τους αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκαν
  • Οι αλλαγές που δεν βοήθησαν καθόλου
  • Το ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε τις λίγες ευκαιρίες που βρήκαμε, σε αντίθεση με προηγούμενα παιχνίδια

Επόμενο παιχνίδι ο εκτός έδρας αγώνας με την Σιάμροκ Ρόβερς στην 1η αγωνιστική της League Phase του Conference League

Αν θες να εκφράσεις την δική σου άποψη για οτιδήποτε αφορά την ομάδα συμπλήρωσε αυτή την φόρμα

Comments