PRE GAME - Γιουρόπα Λιγκ (Πλέι-οφς) vs Ρίγα (Εντός - ΓΣΠ)

Τα ψέματα τελείωσαν. Αν θέλουμε να θεωρούμαστε Ευρωπαϊκή ομάδα οφείλουμε σήμερα να πάρουμε το ζητούμενο και να βρεθούμε στους ομίλους του Europa League. Με κριτήριο τον αντίπαλο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, τυχόν αποκλεισμός για οποιοδήποτε λόγο (ατυχία, διαιτησία, δοκάρια κτλ.) είναι αποτυχία. Λοιπόν, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

Στις 20:00 σήμερα δίνουμε ένα αγώνα που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε με σκορ πρόκρισης. Το οφείλουμε στον εαυτό μας για πολλούς λόγους: Οικονομικό, γόητρο, ψυχολογία...

Η αντίπαλος μας δεν είναι σε καμία περίπτωση φόβητρο, αλλά δυστυχώς για διάφορους λόγους που δεν χρειάζεται να αναφέρουμε μας κέρδισε δίκαια στον πρώτο αγώνα και θα έρθει στο ΓΣΠ με αμυντικό πλάνο για να πάρει την πρόκριση. Στον 1ο αγώνα έδειξε να είναι καλή ομάδα στην αντεπίθεση και στους ανοικτούς χώρους και αυτό πρέπει να το προσέξουμε, ειδικά όσο το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο.

Η τιμή του 1.50 που μας δίνουν στα στοιχήματα (έναντι του 6.50 της Ρίγα) δείχνει την διαφορά μεταξύ των 2 ομάδων αλλά αυτό από μόνο του δεν σημαίνει τίποτα. Οι παίκτες μας πρέπει να κατέβουν στο γήπεδο με μάτι που να γυαλίζει και να δείξουν στην πράξη ότι είμαστε πιο ποιοτική ομάδα και να μας φέρουν την πρόκριση.

Η αλλαγή προπονητή στην ομάδα μας ελπίζουμε να φέρει και αλλαγή στην απόδοση. Ο Ντομίνγκες ξέρει τους περισσότερους παίκτες από πέρσι και πιστεύω πως θα επιλέξει να ξεκινήσει με το περσινό σχήμα (4-5-1) με όσο το δυνατό περισσότερους παίκτες που γνωρίζουν τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Με αυτό το σκεπτικό ο Μπέλετς θα είναι κάτω από τα δοκάρια και λογικά οι 4 της άμυνας θα είναι οι περσινοί “βράχοι” που για καιρό τραβούσαν την ομάδα προς τον τίτλο: Τσεμπάκ, Ντβάλι, Πέτροβιτς και Σούσιτς. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκεται ο Σαρφό με τον Κωνσταντίνοφ. Στα άκρα θα βρίσκονται οι Μαρκίνιος (αριστερά) και Εντονγκαλά (δεξιά) με τον Τεχέρα να κινείται στον κεντρικό άξονα. Στην κορυφή αναμένεται να βρίσκεται ο Ελ Αραμπί. Θέση επίσης διεκδικούν οι Δώνης (αντί Εντονγκαλά σε περίπτωση που δεν είναι 100% έτοιμος), Μέγιερ (αντί Τεχέρα) και ίσως ο Ντράζιτς (αντί Ελ Αραμπί).

Θρύλε κάνε το αυτονόητο και φέρε μας την πρόκριση!

Μ’ ένα κασκόλ γύρω απ’ τον λαιμό…

Αν θες να εκφράσεις την δική σου άποψη για οτιδήποτε αφορά την ομάδα συμπλήρωσε αυτή την φόρμα

Comments