PRE GAME - Γιουρόπα Λιγκ (Πλέι-οφς) vs Ρίγα (Εκτός - Σπόρτα Παρκ)

Στις 20:00 σήμερα δίνουμε τον 1ο αγώνα απέναντι στην Ρίγα για τα playoffs του Europa League και το γεγονός ότι η αντίπαλος μας δεν γεμίζει το μάτι σε πολλούς δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει από τον στόχο μας που είναι η νίκη. Η αντίπαλος είναι πιο έτοιμη από εμάς αφού το πρωτάθλημά της είναι σε εξέλιξη (25η αγωνιστική) και φαίνεται να είναι ομάδα που σκοράρει συχνά.

Η ομάδα μας είναι το φαβορί, αλλά η θεωρία δεν δίνει πρόκριση από μόνη της. Πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο πως είμαστε καλύτερη ομάδα και να περάσουμε στο League Phase των ομίλων του Europa League. Θεωρώ πως βάση του αντίπαλου, η παρουσία μας στους ομίλους του Conference League θα είναι αποτυχία.

Αγωνιστικά ο Γκαγιέχο θα κάνει τουλάχιστον 3 αλλαγές λόγω των απουσιών των Σαρφό, Πέτροβιτς και Εντονγκαλά για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Υπάρχουν πολλά σενάρια για την αρχική 11άδα με συστήματα 3-43, 4-4-2 ή 3-5-2, με τους Μέγιερ, Δώνη και Ντράζιτς να διεκδικούν θέση ανάλογα με το σύστημα και την τακτική που θα διαλέξει ο προπονητής μας. Πολύ δύσκολα κάποιος θα καταφέρει να προβλέψει το σύστημα και τους 11 που θα ξεκινήσουν τον σημερινό αγώνα. Αυτό που πιστεύω εγώ προσωπικά είναι πως λόγω των 3 αναγκαστικών αλλαγών, ο προπονητής μας θα προσπαθήσει να μην προβεί σε επιπλέον αλλαγές και θα επιλέξει να κατεβεί με σύστημα 3-4-3. Ο Μπέλετς δεν χάνει την θέση του κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του θα έχει τους Σιπριάνο, Ντβάλι και Σούσιτς. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Κιντίγια, Κωνσταντίνοφ, Τεχέρα κα Τσεμπάκ και στην επίθεση θα είναι οι Μαρκίνιος, Δώνης και Ελ Αραμπί. Το συγκεκριμένο σύστημα με αυτούς τους ποδοσφαιριστές μπορεί να χαρακτηριστεί ως ευέλικτο αφού μπορεί να αλλάξει σε 3-5-2 με τον Μαρκίνιος σε ρόλο δεκαριού και τον Δώνη να κινείται δίπλα από τον Ελ Αραμπί.

Πάμε δυνατά Θρύλε μου για ακόμα μια Ευρωπαϊκή παράσταση για να φέρουμε την πρόκριση!

Αν θες να εκφράσεις την δική σου άποψη για οτιδήποτε αφορά την ομάδα συμπλήρωσε αυτή την φόρμα


Comments