PRE GAME - Τσάμπιονς Λιγκ (3ος Προκριματικός) vs Σλόβαν Μπρατισλαβας (Εντός - ΓΣΠ)

Σήμερα στις 20:00 δίνουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στην Σλόβαν, ο οποίος εκτός από αγωνιστικό ενδιαφέρον έχει επίσης και οικονομικό. Ενδεχόμενη πρόκριση μας θα αποφέρει τουλάχιστον διπλάσια έσοδα από τα 4+ εκατομμύρια που ήδη εξασφαλίσαμε.

Επομένως, η διοίκηση μαζί με το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες πρέπει να δώσουν το 100% των δυνάμεων τους για να περάσουμε στα playoffs του Champions League, κάτι το οποίο θα έχει αντίκτυπο και στην δική τους χρηματιστηριακή αξία.

Δυστυχώς το γκολ που δεχθήκαμε στις καθυστερήσεις του προηγούμενου αγώνα μείωσε αισθητά τις πιθανότητες πρόκρισης, αλλά αν μία ομάδα ξέρει από ανατροπές αυτή δεν είναι άλλη από την δική μας. Για να έρθει η πρόκριση δεν αρκεί μόνο να είμαστε καλοί αλλά να έχουμε και την τύχη μαζί μας, που συνήθως είναι με τους δυνατούς ή/και με αυτούς που την αναζητούν. Στο χέρι μας είναι λοιπόν να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα και να (ξανα)γεμίσουμε την Κύπρο με ψυχολογικά.

Ένα γρήγορο γκολ θα δώσει μεγάλη ψυχολογία στην ομάδα μας και παράλληλα θα προσθέσει άγχος στους αντιπάλους. Σε περίπτωση όμως που το γκολ δεν έρχεται, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να φορτώσουμε εμείς οι ίδιοι την ομάδα μας με άγχος. Η δουλειά μας σαν οπαδοί είναι να στηρίξουμε την ομάδα ακόμα και στα λάθη που θα γίνουν χωρίς να γιουχάρουμε ή να αποδοκιμάζουμε τους παίκτες μας. Ακόμα και στο 80’ να σημειωθεί το 1-0, θα έχουμε μπροστά μας χρόνο για να ισοφαρίσουμε το σκορ και να στείλουμε το παιχνίδι στην παράταση. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει όλοι (προπονητής-παίκτες-οπαδοί) να λειτουργήσουν σαν ένα σύνολο.

Αγωνιστικά ο Γκαγιέχο πρέπει να αφήσει στην άκρη όποιους εγωισμούς ή κολλήματα έχει και να παρατάξει τους κατάλληλους 11 με την σωστή τακτική για την μεγάλη ανατροπή. Αν και προσωπικά θα ήθελα τον Τσεμπάκ στην αρχική 11άδα, θεωρώ πως ο προπονητής μας θα προβεί σε ελάχιστες αλλαγές εκεί όπου δεν έχει άλλες επιλογές (πχ. αντικαταστάτης του Τεχέρα). Πιστεύω πως ο προπονητής μας θα παρατάξει τον Μπέλετς κάτω από τα δοκάρια έχοντας μπροστά του τους Κιντίγια, Ντβάλι, Πέτροβιτς και Σούσιτς. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Κωνσταντίνοφ και Σαρφό με τους Μαρκίνιος και Εντονγκαλά στα άκρα. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ντράζιτς με τον Ελ Αραμπί. Θέση διεκδικεί επίσης ο Δώνης είτε στο δεξί άκρο στην θέση του Εντονγκαλά ή στην κορυφή σαν παρτενέρ του Ντράζιτς αφήνοντας τον Ελ Αραμπί στον πάγκο.

Θρύλε ΕΣΥ θα προκριθείς!

Αν θες να εκφράσεις την δική σου άποψη για οτιδήποτε αφορά την ομάδα συμπλήρωσε αυτή την φόρμα

Comments