POST GAME - Γιουρόπα Λιγκ (Πλέι-οφς) vs Ρίγα (Εντός - ΓΣΠ) (HIGHLIGHTS)

Η ομάδα μας συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις και μοιραία αποκλειστίκαμε από το Europa League, καταφέρνοντας να μπούμε στην League Phase του Conference League επειδή αποκλείσαμε κάποια Πετροκούμπ!

Η ομάδα μέχρι στιγμής φέτος δείχνει να είναι πολύ κατώτερη των προσδοκιών του κόσμου, αφού κάποιες μεταγραφές μας προϊδέαζαν για μεγάλα πράγματα. Όσο άσχημο και αν ακούγεται, στην Ευρώπη πήραμε ότι δώσαμε!

Ο προπονητής ξεκίνησε με κάποιους ανέτοιμους (Μέγιερ) και κάποιους που δεν ικανοποίησαν ακόμα (Κιντίγια) και αυτό είχε αντίκτυπο στην ομάδα αφού έμειναν στον πάγκο παίκτες που κανονικά δεν πρέπει να βγαίνουν από την 11άδα (Κωνσταντίνοφ)

1ο ημίχρονο
Η ομάδα μπήκε μουδιασμένα, χωρίς πάθος και με πολλά ατομικά λάθη, με αποτέλεσμα η Ρίγα να ελέγχει εύκολα το παιχνίδι και να σκοράρει από εκτέλεση κόρνερ.

2ο ημίχρονο
Παρουσιαστήκαμε ελαφρώς βελτιωμένοι, δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις και μετά τις αλλαγές η ομάδα άλλαξε περισσότερο. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε με κεφαλιά του Σούσιτς και με buzzer beater στείλαμε το παιχνίδι στην παράταση με κεφαλιά του Δώνη.

Παράταση
Παρουσιαστήκαμε καλύτεροι από τον αντίπαλο αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, αν και χάσαμε κάποιες ευκαιρίες με πιο μεγάλη την εξ επαφής κεφαλιά του Ελ Αραμπί.

Πέναλτι
Ο Μπέλετς δεν κατάφερε να αποκρούσει κάποια εκτέλεση των αντιπάλων και σε συνδυασμό τα χαμένα πέναλτι των Σαρφό και Ντβάλι αποκλειστήκαμε.

Θετικά

  • Η επιμονή μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για την νίκη
  • Ο Δώνης που από την στιγμή που μπήκε στον αγώνα ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα 

Αρνητικά

  • Οι αρχικές επιλογές και ο τρόπος που προσέγγισε το παιχνίδι ο Ντομίνγκες
  • Τα αρκετά ατομικά λάθη του 1ου ημιχρόνου
  • Ο Κιντίγια που ήταν (για ακόμα μια φορά) μέτριος και ανούσιος
  • Ο Μέγιερ που ακόμα δεν έδειξε ακόμα ουτε το 1% από αυτά που περιμένουμε από τον ίδιο

Η ομάδα πρέπει να ανασυνταχθεί γρήγορα αφού την Κυριακή έχουμε παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Όσο με πληγώνεις, τόσο με πορώνεις

Αν θες να εκφράσεις την δική σου άποψη για οτιδήποτε αφορά την ομάδα συμπλήρωσε αυτή την φόρμα

Comments