POST GAME - Τσάμπιονς Λιγκ (3ος Προκριματικός) vs Σλόβαν Μπρατισλαβας (Εντός - ΓΣΠ) (HIGHLIGHTS)


Δυστυχώς σε ακόμα ένα παιχνίδι δεν καταφέραμε να είμαστε ουσιαστικοί στην επίθεση και παρά την υπεροχή μας δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και μοιραία αποκλειστήκαμε. Πλέον συνεχίζουμε στα playoffs του Europa League, εκεί όπου η πρόκριση θα μας δώσει 4.66 εκατομμύρια.

Ο Γκαγιέχο παράταξε την ομάδα με σύστημα 3-4-3, πράγμα που αιφνιδίασε την Σλόβαν. Ο ΑΠΟΕΛ πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, είχε την υπεροχή αλλά δυστυχώς στερούσε στην τελική προσπάθεια. Η αστοχία, το δοκάρι και ο διαιτητής μας στέρησαν την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την πρόκριση.

1ο ημίχρονο

Τα πρώτα 45 λεπτά θεωρώ πως η ομάδα μας έκανε την καλύτερη της εμφάνιση για φέτος, αν αναλογιστούμε και τον αντίπαλο που είχαμε. Οι παίκτες έδειχναν να έχουν θέληση, πάθος και πλάνο για να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα και η εικόνα του αγώνα έδειχνε πως το γκολ θα ερχόταν σε κάποια στιγμή. Δυστυχώς, το πέναλτι που δεν μας δόθηκε, αλλά και το μη καθαρό μυαλό στην τελική πάσα/προσπάθεια ήταν τα στοιχεία που δεν μας έδωσαν το γκολ και μοιραία το 1ο ημίχρονο τελείωσε 0-0.

2ο ημίχρονο

Η ομάδα μπήκε με σκοπό να πετύχει γρήγορα κάποιο γκολ και να μπει στο κόλπο της πρόκρισης. Όσο περνούσε ο χρόνος και δεν σκοράραμε, ερχόταν η απογοήτευση και σε συνδυασμό με την κούραση έπεσε η απόδοση της ομάδας και έσβηνε σιγά σιγά η ελπίδα της πρόκρισης. Οι αλλαγές που έγιναν δυστυχώς δεν βοήθησαν και το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους. Η Σλόβαν κατάφερε να βρει κάποιες ευκαιρίες μόνο όταν ρισκάραμε και άνοιξαν οι γραμμές μας.

Θετικά

  • Ο κόσμος που ήταν δίπλα στους παίκτες μέχρι το τέλος
  • Το εντυπωσιακό coreo από τους πορτοκαλί, που απέδειξαν για ακόμα μια φορά πως παίζουν μόνοι τους
  • Ο Σαρφό που όσο έπαιξε ήταν κινητικός και μας θύμισε πόσο στοίχησε η απουσία του στον 1ο αγώνα
  • Η θέληση που έδειξε η ομάδα για ανατροπή του 2-0
  • Η πρώτη συμμετοχή του Ελ Αραμπί στην αρχική 11άδα που δείχνει σιγά σιγά να πιάνει ρυθμό

Αρνητικά

  • Το ότι φτάνουμε εύκολα έξω από την περιοχή του αντιπάλου αλλά δυσκολευόμαστε να δημιουργήσουμε φάσεις.
  • Η διαιτησία που μας στέρησε 1 πέναλτι και ίσως 2η κίτρινη-αποβολή αντιπάλου.
  • Η κόκκινη που δέχτηκε ο Πέτροβιτς. Προσωπικά θεωρώ αδικαιολόγητο να δέχετε παίκτης μας κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Η 2η κίτρινη ήταν σωστή.

Η Σλόβαν, αν και δεν ήταν καλύτερη ομάδα πήρε την πρόκριση λόγω του γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του πρώτου αγώνα,. Θεωρώ πως αν το σκορ που θα έπρεπε να ανατρέψουμε ήταν το 1-0, στην χειρότερη περίπτωση θα στέλναμε το παιχνίδι στην παράταση.

Δεν υπάρχει χρόνος για να συζητούμε πλέον για το παιχνίδι με την Σλόβαν. Από σήμερα η προσοχή μας είναι στο επόμενο παιχνίδι (μάλλον εναντίον της Ρίγα) και ο στόχος είναι αδιαπραγμάτευτος: Πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Αν θες να εκφράσεις την δική σου άποψη για οτιδήποτε αφορά την ομάδα συμπλήρωσε αυτή την φόρμα






Comments