POST GAME - Τσάμπιονς Λιγκ (3ος Προκριματικός) vs Σλόβαν Μπρατισλαβας (Εκτός - Τεχέλνε Πόλε) (HIGHLIGHTS)

 
Δυστυχώς σε ένα παιχνίδι που ένα δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν το 0-0 ή το 1-0, δεχθήκαμε την ήττα με 2-0 και τώρα πρέπει να παρουσιαστούμε αλάνθαστοι στο ΓΣΠ αν θέλουμε να κάνουμε την ανατροπή.

Σε γενικές γραμμές ο ομάδα μας στάθηκε καλά στο παιχνίδι με την Σλόβαν να έχει κάποιες ευκαιρίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας έκλεισε στα καρέ μας.

1ο ημίχρονο

Η ομάδα μας μπήκε καλά στο παιχνίδι και βρήκε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με σουτ το Ντράζιτς που πέρασε λίγο έξω. Η Σλόβαν εκτός από τις 2 μεγάλες ευκαιρίες που βρήκε μετά από δικά μας λάθη (Κιντίγια, Σούσιτς), δεν έδειξε να είναι η ομάδα φόβητρο. Είχε την κατοχή, ελαφρώς την υπεροχή αλλά αυτό είναι λογικό αφού έπαιζε στην έδρα της και εμείς είχαμε πρώτο στόχο να μην δεχθούμε γκολ.

2ο ημίχρονο

Στην επανάληψη η ομάδα μας πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και έδειχνε να κρατά την Σλόβαν εύκολα μακριά από την εστία του Μπέλετς. Καταφέραμε να πετύχουμε 1 γκολ το οποίο δυστυχώς ορθά ακυρώθηκε. Στην συνέχεια η Σλόβαν κατάφερε σε μια από τις πολλές προσπάθειες που έκανε να περάσει κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας να σκοράρει με αυτογκόλ του Πέτροβιτς και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Αν και δεν μας έδειξαν τις γραμμές του VAR, νομίζω πως ο Πέτροβιτς έστω και για 0.01cm κάλυπτε τον αντίπαλο παίκτη. Δυστυχώς στις καθυστερήσεις του αγώνα σε μια φάση που η αμυντική λειτουργία της ομάδα χαλάρωσε δεχθήκαμε το 2-0.

Θετικά

  • Η πρώτη συμμετοχή του Μέγιερ στην αρχική 11άδα που δείχνει να είναι παίκτης που μπορεί να κρατήσει μπάλα και να οργανώσει παιχνίδι. Είναι φανερό όμως πως είναι πίσω ακόμα σε βαθμό ετοιμότητας.

Αρνητικά

  • Ο Τεχέρα που έκανε το 3/3 στις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από τον επόμενο αγώνα.
  • Ο Κιντίλια που για ακόμα ένα παιχνίδι δεν ήταν καλός και οι περισσότερες ενέργειες του αντιπάλου ήρθαν από την πλευρά του. Δεν έδειξε σε κανένα σημείο τον λόγο που έγινε η μεταγραφή του.
  • Ο Γκαγιέχο που αν και στο πρώτο ημίχρονο έστησε σωστά την ομάδα, στο δεύτερο ημίχρονο άργησε να αντιδράσει με φρεσκάρισμα της ομάδας. Για παραδειγμα, θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Εντονγκαλά που δεν ήταν στην μέρα του με κάποιον πιο φρέσκο και γρήγορο (πχ. Δώνη)

Η Σλόβαν είναι το φαβορί για την πρόκριση αλλά δεν έδειξε να είναι ομάδα που δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Η προετοιμασία για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας ξεκίνησε από χθες βράδυ και ο κόσμος πρέπει να κάνει το καθήκον του: SOLD OUT

Ο κόσμος της ομάδας πρέπει να δώσει το 100% της προσοχής του στο παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας και όχι στην ομάδα της Ρίγας όπως λανθασμένα έκανε μια μικρή μερίδα που θεωρούσε ότι ήδη περάσαμε στα playoffs του Champions League. Όπως εμείς θέλουμε τους παίκτες συγκεντρωμένους στο παιχνίδι, έτσι και οι παίκτες μας θέλουν δίπλα τους συγκεντρωμένους με υποστήριξη μέχρι το τέλος χωρίς να στρέφουμε αλλού την προσοχή μας.

Αν θες να εκφράσεις την δική σου άποψη για οτιδήποτε αφορά την ομάδα συμπλήρωσε αυτή την φόρμα



Comments