Η (άδικη) κριτική στον Πέτροβιτς

Μετά το παιχνίδι απέναντι στην Σλόβαν, αρκετοί οπαδοί μας είχαν παράπονο από τον Πέτροβιτς. Μέχρι εδώ όλα καλά αφού ο Σέρβος ομολογουμένως δεν είχε καλή βραδιά, σε καμία περίπτωση όμως δεν ήταν τραγικός. Υπήρχαν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που είχαν χειρότερη απόδοση από τον Πέτροβιτς, αλλά δυστυχώς η κριτική επικεντρώνεται σε αυτόν επειδή ξέρουμε τι πάστα παίκτης είναι.

Πέτυχε το (αυτό)γκολ που έδωσε προβάδισμα στην Σλόβαν, αλλά το έκανε στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα πριν φτάσει σε αντίπαλο. Επομένως, μπορεί να έκανε λάθος που να στοίχησε αλλά είναι από τα λάθη που θεωρούνται κακιά στιγμή και όχι χαλάρωση ή αδιαφορία ή οτιδήποτε άλλο.

Το 2ο του λάθος ήταν στο 2-0 όπου θα έπρεπε να ακολουθήσει τον αντίπαλο παίκτη και να είναι δίπλα του την στιγμή που θα έπαιρνε την μπάλα. Πράγματι, εδώ ήταν λάθος του Πέτροβιτς. Από την άλλη όμως, θα έπρεπε να υπάρχει παίκτης να κόψει την πάσα και να μην καταλήξει ποτέ στον Μακ. Αντιθέτως, όταν ο Μακ έκανε κίνηση για να πάρει την μπάλα ο πιο κοντινός παίκτης της ομάδας μας ήταν τουλάχιστον στα 3 μέτρα.

Η κριτική στον Πέτροβιτς ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα της μεταγραφής του με σχόλια για την ηλικία του ως επί το πλείστων και ευτυχώς ο “παππούς” και “πρώην παίκτης” τους έκλεισε γρήγορα το στόμα.

Από την πρώτη του ημέρα στην ομάδα μας έκανε μόνο 2 κακά παιχνίδια: Με τον Εθνικό στο δασάκι όπου πράγματι ήταν κακός με λάθος υπολογισμούς και μαρκαρίσματα, και χθες που προσωπικά πιστεύω πως απλά δεν του βγήκε. Αλίμονο αν κρεμάσουμε ένα παίκτη για 2 κακά παιχνίδια!

Είναι διαφορετικό να κάνουμε κριτική και να λέμε πως ένας παίκτης δεν ήταν καλός, και είναι άλλο όταν η κριτική είναι άδικη και απαξιωτική σε σημείο να μας φταίει η ηλικία ή οτιδήποτε άλλο (ειδικά όταν αναφερόμαστε σε παίκτη που ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος). Αν η ηλικία του Πέτροβιτς ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα, όλοι όσοι έκαναν κριτική μετά το παιχνίδι θα έπρεπε κανονικά να κριτικάρουν όταν ανακοινώθηκε η 11άδα και ο Πέτροβιτς ήταν δίπλα από τον Ντβάλι!

Πέτροβιτς ευτυχώς δεν ξέρεις Ελληνικά και ελπίζω να μην σου μεταφέρουν άλλοι τα παράπονα κάποιας μερίδας των οπαδών μας. Ναι, δεν έκανες καλό παιχνίδι αλλά αυτό συμβαίνει σε όλους!

Φέρε μας την πρόκριση την ερχόμενη εβδομάδα και κλείσε στόματα!

Αν θες να εκφράσεις την δική σου άποψη για οτιδήποτε αφορά την ομάδα συμπλήρωσε αυτή την φόρμα

Comments