PRE GAME - Τσάμπιονς Λιγκ (2ος Προκριματικός) vs Πετροκούμπ (Εκτός - Ζίμπρου)

Σήμερα η ομάδα μας καλείται να πάρει το ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Στον 1 αγώνα η αντίπαλος μας έδειξε πως δεν είναι χωριό ή μπυραρία αφού μπορεί να κρατήσει και να κυκλοφορήσει την μπάλα, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση ομάδα που μπορεί να αποκλείσει τον ΑΠΟΕΛ. Αν αγωνιζόταν στο Κυπριακό πρωτάθλημα θα τερμάτιζε κάπου στην 10η θέση και οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν της πρόκρισης θα είναι αποτυχία.

Στον σημερινό αγώνα παίζονται πάρα πολλά (κυρίως οικονομικά) και οι παίκτες πρέπει να κάνουν αυτό που πρέπει για να κυλήσει η χρονιά με τα λιγότερο πιθανά προβλήματα σε αυτό τον τομέα.

Αγωνιστικά η ομάδα μας δεν πρέπει να επαναπαυτεί στο 1-0 του 1ου αγώνα, αφού αυτό ίσως αποτελέσει παγίδα. Η αντίπαλος έδειξε πως αν της δοθεί χώρος μπορεί να κυκλοφορήσει την μπάλα και να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες. Οι παίκτες μας πρέπει να μπουν δυνατά από την αρχή και αν είναι δυνατόν να σκοράρουν νωρίς ένα γκολ που θα χαλάσει την ψυχολογία της Πετροκούμπ.

Σε περίπτωση που τα πράγματα δεν έρθουν όπως θέλουμε (πτου πτου) δεν πρέπει να μας αγχώσει και να μας αποπροσανατολίσει. Δείξαμε στο 1ο ημίχρονου το 1ου αγώνα πως μπορούμε σχετικά εύκολα να μπούμε στην περιοχή τους και να δημιουργήσουμε φάσεις και αυτό πρέπει να κάνουμε.

Θεωρώ πως ο Γκαγιέχο θα ξεκινήσει με τους ίδιους 11, κτίζοντας ομοιογένεια μεταξύ των παικτών. Ο Μπέλετς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια έχοντας μπροστά του τους Κιντίγια, Σιπριάνο, Πέτροβιτς και Σούσιτς. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Μαρκίνιος Τεχέρα, Κωνσταντίνοφ και Εντονγκαλά. Στην επίθεση θα βρίσκεται ο Ντράζιτς με τον Σαρφό που θα κινείται ελαφρώς πιο πίσω. Αναλόγως της εξέλιξης του παιχνιδιού, ο Μέγιερ θα πρέπει να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, αφού σε περίπτωση πρόκρισης ο Σαρφό δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα και ο Γερμανός είναι το πρώτο φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Πάμε δυνατά ΑΠΟΕΛάρα μου για την πρόκριση.

Θρύλε ΕΣΥ θα προκριθείς.


Comments