PRE GAME - Τσάμπιονς Λιγκ (2ος Προκριματικός) vs Πετροκούμπ (Εντός - ΓΣΠ)

Τέρμα το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα!

Επιτέλους επιστρέφουμε στα επίσημα παιχνίδια και στην αγωνιστική δράση μετά από 2+ μήνες. Επιτέλους θα δούμε ξανά την αρρώστια μας και θα πάρουμε την δόση μας!

Για τον 2ο γύρο των προκριματικών του Champions League (της κορυφαίας – θα έλεγα – διασυλλογικής διοργάνωσης) αντιμετωπίζουμε την Πετροκούμπ με στόχο το πρώτο βήμα για την πρόκριση που θα μας εξασφαλίσει ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στα χαρτιά η ομάδα μας είναι το φαβορί αλλά στην πράξη αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Η Πετροκούμπ, αν και άγνωστη, δείχνει να είναι σκληρή ομάδα που δύσκολα δέχεται τέρμα. Αυτό το απέδειξε στον προηγούμενο γύρο, όπου ήταν το αουτσάιντερ απέναντι στην πρωταθλήτρια του Καζακστάν πήρε την πρόκριση χωρίς να δεχτεί τέρμα. Σε συνδυασμό την ετοιμότητα και τα 10 παιχνίδια στο εγχώριο πρωτάθλημα, είναι μια ομάδα που αν δεν την αντιμετωπίσουμε σοβαρά θα μας δημιουργήσει προβλήματα.

Η ομάδα μας πρέπει να μπει από το 1ο λεπτό σοβαρά και να δώσει σημασία στον ρυθμό του αγώνα. Πρέπει να κρατήσουμε τον ρυθμό σε χαμηλό βαθμό, αφού τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας είναι ακόμα βαριά από την προετοιμασία και δεν θα μπορούμε να κρατήσουμε γρήγορο ρυθμό για μεγάλη διάρκεια. Η αντίπαλος μας έχει παιχνίδια στα πόδια της και δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα του γρήγορου παιχνιδιού και πρέπει να παίξουμε με υπομονή κρατώντας τις σωστές αποστάσεις μεταξύ των γραμμών και τις κατάλληλες αλληλοκαλύψεις.

Μπέλετς και Κωνσταντίνοφ είναι έτοιμοι και όλα δείχνουν ότι θα πάρουν θέση στην 11άδα. Θεωρώ πως ο Γκαγιέχο θα παρατάξει σύστημα 4-4-2 με τον Μπέλετς κάτω από τα δοκάρια και τους Κιντίγια, Σιπριάνο, Πέτροβιτς και Τσεμπάκ να αποτελούν τους 4 της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Μαρκίνιος, Σαρφό, Κωνσταντίνοφ και Εντονγκαλά με τους Δώνη και Ντράζιτς να αποτελούν το δίδυμο της επίθεσης. Θέση βασικού διεκδικούν ο Σούσιτς και ο Τεχέρα.

Πάμε δυνατά Θρύλε μου.

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ (ΞΑΝΑ)ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΣ



Comments