POST GAME - Τσάμπιονς Λιγκ (2ος Προκριματικός) vs Πετροκούμπ (Εκτός - Ζίμπρου) (HIGHLIGHTS)

Η ομάδα μας πήρε δίκαια την πρόκριση στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Champions League και παράλληλα εξασφάλισε Ευρωπαϊκή παρουσία τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο. Σ’ ένα παιχνίδι που ο πρόκριση έπρεπε να κριθεί από το 1ο ημίχρονο, στο τέλος αγχωθήκαμε αλλά στο τέλος αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα.

1ο ημίχρονο
Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό. Σιγά-σιγά κέρδιζε χώρο και από κάποια φάση και μετά φαινόταν ότι το γκολ ήταν θέμα χρόνου. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε παρά τις πολλές και μεγάλες ευκαιρίες που βρήκαμε και το ημίχρονο τελείωσε 0-0

2ο ημίχρονο
Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός της ομάδας μας έπεσε αλλά εξακολουθούσε να ήταν η ομάδα που έλεγχε τον αγώνα. Η Πετροκούμπ προσπαθούσε να βγει μπροστά αλλά χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι την φάση του 60’ όπου κατάφερε να μας ισοφαρίσει κόντρα στην ροή του αγώνα. Ευτυχώς ισοφαρίσαμε γρήγορα με απίστευτο γκολ του Μαρκίνιος και κρατήσαμε την ισοπαλία μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Θετικά

  • Η πρόκριση που αγωνιστικά ήρθε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα
  • Η απόδοση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο που για την εποχή είναι πολύ καλή
  • Ο Ντράζιτς που συνεχίζει να είναι μέσα στις φάσεις και δείχνει να είναι θέμα χρόνου το πρώτο του γκολ με την γαλαζοκίτρινη φανέλα
  • Ο Σαρφό που δείχνει να τα πάει καλά στον νέο του ρόλο
  • Τα καλά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι έχουν περισσότερη διάρκεια

Αρνητικά

  • Οι πολλές ευκαιρίες που πάνε χαμένες λόγω αναποτελεσματικότητας ή χαλαρότητας
  • Η αριστερή πλευρά της άμυνας που δείχνει να είναι το αδύνατο μας σημείο (οι περισσότερες επιθέσεις της αντιπάλου ήρθαν από εκεί)
  • Ο Τεχέρα που (ξανα)δέχθηκε κίτρινη κάρτα και πλέον είναι στο όριο

Τα παιχνίδια με την Πετροκούπ ανήκουν στο παρελθόν και πλέον πρέπει να επικεντρωθούμε στην Σλόβαν Μπρατισλάβας που είναι πολύ πιο δύσκολος αντίπαλος. 

Με ένα όνειρο τρελό, ΑΠΟΕΛάρα μου το Ευρωπαϊκό….




Comments