POST GAME - Τσάμπιονς Λιγκ (2ος Προκριματικός) vs Πετροκούμπ (Εντός - ΓΣΠ) (HIGHLIGHTS)

Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς παρουσιαστήκαμε μουδιασμένοι και ευτυχώς είχαμε απέναντί μας μια ομάδα που δεν δείχνει να είναι ικανή για πολλά πράγματα (εκτός αν την υποτιμήσουμε). Τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας είναι ακόμα βαρετά από την προετοιμασία και προσπαθούν ακόμα να δέσουν οι παλιοί με τους νέους.

Αν και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα 1-2 γκολ και να κάναμε πιο εύκολο το έργο μας στον επαναληπτικό, το 1-0 μας δίνει προβάδισμα πρόκρισης και θεωρώ πως θα είμαστε πιο έτοιμοι την ερχόμενη εβδομάδα.

1ο ημίχρονο

Η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένα στο γήπεδο και έδειξε να θέλει να έχει θέληση να δημιουργήσει φάσεις. Αν αναλογιστούμε ότι ήταν το 1ο παιχνίδι της χρονιάς, τα πήγαμε σχετικά καλά αφού δημιουργήσαμε φάσεις, βρήκαμε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες και σκοράραμε 1 γκολ.

2ο ημίχρονο

Από την μια ήταν φυσιολογικό να πέσει ο ρυθμός μας λόγω κούρασης, από την άλλη όμως δεν επιτρέπεται τόση μεγάλη διαφορά στην απόδοση, ειδικά όταν ο αντίπαλος δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Η αντίπαλος μας είχε την κατοχή, κέρδισε χώρους και κάποια λάθος μαρκαρίσματα  της έδωσαν την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι και ευτυχώς ο Μπέλετς έδειξε έτοιμος.

Το 1-0 θεωρείται δίκαιο αλλά θα πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι και πιο σοβαροί στον επαναληπτικό αν δεν θέλουμε να αγχωθούμε. Η αντίπαλος μας έδειξε να είναι μια σοβαρή αλλά μέτρια ομάδα και μια ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να πάει και να καθαρίσει την πρόκριση.

Θετικά

  • Η απόδοση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο που δείχνει απλά να χρειάζεται χρόνο για να μας δείξει περισσότερα πράγματα
  • Η απόδοση του Σιπριάνο που αναπλήρωσε στο 100% τον Ντβάλι και ήταν απροσπέλαστος
  • Ο Ντράζιτς που αν και έχασε κάποιες ευκαιρίες έδειξε θέληση και ήταν μέσα στις φάσεις
  • Η πρώτη επίσημη εμφάνιση των Ελ Αραμπί και Μέγιερ που σιγά-σιγά πρέπει να μπουν και να μην βγαίνουν από την 11άδα
  • Ο Μπέλετς που σε 1-2 περιπτώσεις που χρειάστηκε φώναξε παρών

Αρνητικά

  • Η απόδοση του 2ου ημιχρόνου και τα κάποια μαρκαρίσματα που δεν έγιναν ποτέ και επέτρεψαν στον αντίπαλο να βρει χώρους
  • Ο Τεχέρα που δεν βοήθησε καθόλου χτες και με την συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο δείχνει να είναι πάικτης που θα δέχετε κίτρινη κάρτα όποτε αγωνίζεται. Ελπίζω η συμπάθεια που του έχει ο Γκαγιέχο να μην σταθεί εμπόδιο να δει το καλό της ομάδας
  • Η απόδοση του Κιντίγια που αμυντικά έδειχνε χαμένος. Πιστεύω πως αυτό είναι θέμα ομοιογένειας και θα φτιάξει με τον καιρό
  • Οι ακραίοι αμυντικοί δεν βοήθησαν καθόλου στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας και αυτό δυσκόλεψε τους ακραίους επιθετικούς μας αφού δεν είχαν τις κατάλληλες βοήθειες

Πάμε δυνατά για τον επαναληπτικό της ερχόμενης εβδομάδας για να φέρουμε την πρόκριση και να κλειδώσουμε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.





Comments