PRE GAME - 9η αγωνιστική playoffs vs Ομόνοια (Εκτός - ΓΣΠ)

Σήμερα στις 19:00 αντιμετωπίζουμε την Ομόνοια σε ένα παιχνίδι που μπορεί να μην έχει σημασία του επόμενου αγώνα με την Άεκ, αλλά έχει την δική του σημασία και πρέπει να το κερδίσουμε για να διατηρηθούμε στην κορυφή.

Αν και όλοι ελπίζουμε σε θαύμα και απώλειες της Άεκ για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα από αυτό το Σαββατοκύριακο, πιστεύω πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κερδίσει την Ανόρθωση και ο μόνος τρόπος να διατηρηθούμε το φαβορί για τον τίτλο είναι με νίκη πάνω στον αιώνιο.

Εκτός από τα κίνητρο του γοήτρου, οι 2 ομάδες έχουν και βαθμολογικό κίνητρο για την νίκη. Εμείς για να διατηρηθούμε στην κορυφή, και η Ομόνοια για να κλειδώσει την Ευρώπη που δεν είναι ακόμα εξασφαλισμένη. Επομένως, η Ομόνοια δεν θα είναι σε καμιά περίπτωση αδιάφορη και ο μόνος τρόπος να την κερδίσουμε είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι από το 1ο λεπτό, όπως κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Άρη. 

Αγωνιστικά, ο Πίντο πιστεύω πως θα προχωρήσει μόνο με 1 αλλαγή (Μαρκίνιος), αφού οποιαδήποτε άλλη κίνηση για να προφυλάξει παίκτες που έχουν κάρτες (Κωνσταντίνοφ-Τσεμπάκ) ίσως στοιχήσει της ομάδας στην ομοιογένεια. Εννοείται έχουμε τους παίκτες να αντικαταστήσουμε και τους 2, αλλά προσωπικά πιστεύω πως η μόνη αλλαγή θα είναι ο Μαρκίνιος. Λογικά η 11άδα θα αποτελείται από τον Μπέλετς κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του τους Σούσιτς, Ντβάλι, Πέτροβιτς και Τσεμπάκ. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Δώνης (ή Εφραίμ), Ντάλσιο, Κωνσταντίνοφ και Εντονγκαλά, με τον Σαρφό να βρίσκεται λίγο πιο μπροστά σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Κβιλιτάια.

Πάμε δυνατά ΑΠΟΕΛάρα μου για την προτελευταία νίκη της χρονιάς!

Comments