PRE GAME - 7η αγωνιστική playoffs vs Πάφος (Εκτός - Στέλιος Κυριακίδης)

Σήμερα στις 17:00 δίνουμε το τελευταίο εκτός Λευκωσίας παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στην Πάφο, την οποία πρέπει να κερδίσουμε για να διατηρηθούμε στην κορυφή.

Ελπίζω πως το χαστούκι της προηγούμενης αγωνιστικης ξύπνησε τους άμεσα εμπλεκόμενους και αρχίζοντας από σήμερα θα δούμε ποδοσφαιριστές που θα γυαλίζει το μάτι τους και θα καταθέσουν και την ψυχή τους στο γήπεδο. Η ομάδα πρέπει να δείξει τα δόντια της από το πρώτο λεπτό, να επιβάλει τον ρυθμό της και να στείλει σε όλους το μήνυμα πως το πρωτάθλημα θα το πάρουμε εμείς ή εμείς. Κανένας άλλος!

Άσχετα αν ακόμα "δικαιούμαστε" ακόμα 1 ήττα, στο απίθανο αυτό σενάριο ο μόνος τρόπος για κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι το δύσκολο 3x3. Η νίκη είναι μονόδρομος όχι μόνο για αγωνιστικούς, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους.

Πιστεύω πως το σύστημα θα παραμείνει το ίδιο (4-5-1) με τις αλλαγές να αφορούν κυρίως τους παίκτες που θα απαρτίζουν την αρχική 11άδα. Θεωρώ πως ο Πίντο θα αφήσει στην άκρη τον εγωισμό του και θα επανέλθει σε πιο "φυσιολογική" 11άδα, ξεκινώντας τον αγώνα με παίκτες που δοκιμάστηκαν με επιτυχία στο παρελθόν, ειδικά σε αγώνες ντέρμπι.

Λογικα η 11άδα θα αποτελείται από τον Μπέλετς στον άσο, με τους 4 στην άμυνα να είναι οι Σούσιτς, Ντβάλι, Πέτροβιτς και Τσεμπάκ. Στο κέντρο θα είναι οι Ντάλσιο και Κωνσταντίνοφ με τους Μαρκίνιος και Εντονγκαλά να κινούνται στα άκρα. Ο Βιλιαφάνεζ θα έχει ρόλο 10αριού πίσω από τον προωθημένο Κβιλιτάια. Θέση βασικού διεκδικούν επίσης Σαρφό, Βιντάλ και Δώνης.

Ενδεχόμενη νίκη μας θα προσθέσει άγχος στην Άεκ που αγωνίζεται στις 19:00 απέναντι στον Άρη, πράγμα που είχε αποτέλεσμα πάνω μας την προηγούμενη αγωνιστική. Στο παιχνίδι της Λεμεσού θέλουμε 1Χ που θα επαναφέρει την διαφορά από τον 2ο στους 3-4 βαθμούς (νοουμένου ότι κερδίσουμε)

Πάμε δυνατά για το διπλό ΑΠΟΕΛάρα μου

Comments