PRE GAME – 6η αγωνιστική playoffs vs Ανόρθωση (Εντός - ΓΣΠ)

Στις 17:00 σήμερα δίνουμε το θεωρητικά πιο εύκολο παιχνίδι των playoffs απέναντι στην Ανόρθωση.

Το πάθημα του Άρη την προηγούμενη αγωνιστική πρέπει να μας γίνει μάθημα και να παρουσιαστούμε σοβαροί για να μην πατήσουμε την μπανανόφλουδα. Η αντίπαλός μας θα παίξει αμυντικά και χωρίς άγχος και θα πρέπει να βρούμε τους τρόπους να τρυπήσουμε την άμυνά τους.

Η Ανόρθωση θα προσπαθήσει να πάρει κάποιο κέρδος από το παιχνίδι παίζοντας διπλή ζώνη άμυνας, ποντάροντας στος κόντρα επιθέσεις.

Εμείς καλούμαστε να είμαστε σοβαροί, ψύχραιμοι και υπομονετικοί για να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Ένα γρήγορο γκολ είναι το ιδανικό σενάριο, αλλά δεν πρέπει να μας αγχώσει αν δεν έρθει.

Οι απώλιες του Άρη χθες τον βγάζουν εκτός τίτλου ( προς το παρών) μονο αν κερδίσουμε σήμερα και διατηρίσουμε την διαφορά από την Άεκ στους 4 βαθμούς και αυξάνοντας την από τον 3ο στους 7 (Ομόνοια). Τα χθεσινά αποτελέσματα πρέπει να λειτουργήσουν σαν κίνητρο και όχι σαν άγχος και αυτό είναι δουλειά όλων μας (προνονητή, παικτών, κόσμου).

Θεωρώ πως το ντεφορμάρισμα του Βιλιαφάνεζ θα δώσει θέση βασικού στον Δώνη που τα πήγε πολύ καλά απέναντι στην Άεκ. Η 11άδα ξεκινά με τον Μπέλετς στον άσο, έχοντας μπροστά του τους Βιντάλ, Ντβάλι, Πέτροβιτς και Τσεμπάκ. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Ντάλσιο και Κωνσταντίνοφ με τους Δώνη, Μαρκίνιος και Εντονγκαλά να βρίσκονται στα άκρα και στην θέση 10ριού και να αλλάζουν θέση αναλόγως της εξέλιξης του παιχνιδιού. Στην κορυφή της επίθεσης λογικά θα επιστρέψει ο Κβιλιτάια.

Πάμε δυνατά ΑΠΟΕΛάρα μου για ακόμα ένα τρίποντο


Comments