POST GAME - 9η αγωνιστική playoffs vs Ομόνοια (Εκτός - ΓΣΠ) (HIGHLIGHTS)

28.04.2024
9η αγωνιστική playoffs
Ομόνοια vs ΑΠΟΕΛ 1-0 (Σίμιτς 69’)

Μετά από 2 πειστικές εμφανίσεις με Πάφο και Άρη επιστρέψαμε σε εμφανίσεις που χαρακτηρίζουν ομάδα που θα τερματίσει κάτω από την 5η θέση και χάσαμε δίκαια από την Ομόνοια.

Σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να γυαλίζει το μάτι μας, η ομάδα δεν κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο και με εξαίρεση 1-2 φάσεις στο 1ο ημίχρονο δεν απειλήσαμε τον Ουζόχο! Οι αμυντικοί μας έδειχναν αγχωμένοι με την μπάλα στα πόδια και προσπαθούσαν να την ξεφορτωθούν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν. Σε μια από αυτές τις περιπτώσεις  ο Κωνσταντίνοφ έκανε λάθος υπολογισμό, έγινε το λάθος και δεχθήκαμε το γκολ.

Ο Πίντο εκτός από λάθος τακτική, έκανε και λάθος αλλαγές αφού καμία δεν βοήθησε να αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς ο Πορτογάλος πρέπει να παρουσιάσει μια ομάδα που να αποδείξει στο γήπεδο πως αυτό το πρωτάθλημα θα το πάρουμε εμείς και κανένας άλλος.

Τα "θετικά" της χτεσινής μέρας είναι το θαύμα στο Αρένα όπου η Ανόρθωση πήρε τον βαθμό και διατηρηθήκαμε στην κορυφή της βαθμολογίας και το ότι δεν είχαμε απώλειες λόγω καρτών και θα πάμε με γεμάτο ρόστερ στο τελευταίο παιχνίδι.

Έστω και με τον τρόπο που ήρθαν τα δεδομένα, παραμείναμε στην κορυφή και πάμε στο τελευταίο παιχνίδι που απλά δεν πρέπει να χάσουμε. Η ομάδα θα πρέπει να μπει στο γήπεδο για την νίκη αλλά αναπόφευκτα το ότι μας βολεύει και η ισοπαλία θα παίζει στο πίσω μέρος του μυαλού όλων μας. Μέχρι τώρα κερδίσαμε 4 ντέρμπι κορυφής και σκοπός είναι να τα κάνουμε 5!

Ελπίζω ο πάτσος της ήττας να μας γίνει πάθημα και στον τελικό της 11ης Μαΐου να δούμε τον ΑΠΟΕΛ που όλοι θέλουμε και να ακολουθήσει πάρτι στον εξώστη.



Comments