POST GAME – 6η αγωνιστική playoffs vs Ανόρθωση (Εντός - ΓΣΠ) (HIGHLIGHTS)

07.04.2024
6η αγωνιστική playoffs
ΑΠΟΕΛ vs Ανόρθωση 0-2 (Φερέιρα 8’, Παρούτης 59’) 

Χθες σε ένα παιχνίδι που παρουσιαστήκαμε μόνο σωματικά χάσαμε δίκαια από την ομάδα που θα τερματίσει στην 6η θέση. Κανένας από τους 16 παίκτες που αγωνίστηκαν δεν ξεχώρισε και είναι τραγικό το γεγονός πως στο κάθε ένα γκολ ξεχωριστά που δεχθήκαμε έγιναν περισσότερα λάθη από τα συνολικά σωστά που κάναμε στον αγώνα!

Στο χθεσινό παιχνίδι κάναμε την χειρότερη μας φετινή εμφάνιση και δεν απειλήσαμε σχεδόν καθόλου τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Δεν ξέρω αν ο λόγος της τραγικής εμφάνισης είναι η αδιαφορία, η υποτίμηση, η χαλαρότητα, η “απληρωτίτιδα” ή οτιδήποτε άλλο, αλλά όλοι στον αρχάγγελο πρέπει να βρουν το λάθος και να το διορθώσουν άμεσα από το επόμενο κιόλας παιχνίδι με την Πάφο (εκτός).

Πριν ακόμα παραδεχθεί ενοχή ο Πίντο, είπα πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την εμφάνιση και την ήττα την έχει ο ίδιος. Εδώ και 2-3 αγωνιστικές βλέπουμε την κολοσυρμαθκιά της κουφής με εμφανίσεις συγκεκριμένων παικτών και ο προπονητής μας επιμένει σε αυτούς, αφήνοντας στον πάγκο παίκτες που έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν περισσότερα από τους συγκεκριμένους που βρίσκονται στην 11άδα. Επίσης, χθες επέλεξε να ξεκινήσει με Δώνη, Μαρκίνιος και Εντονγκαλά βάζοντας τον τελευταίο σε θέση 10ριού(!) αγνοώντας πως φέτος είναι ο MVP της ομάδας στο δεξί φτερό, τοποθετώντας εκεί τον Δώνη. Αυτά τα ρίσκα σε συνδυασμό με άλλα πολλά έφεραν την ήττα που ναι μεν μας διατηρεί στην κορυφή, αλλά πλέον η διαφορά από την 2η θέση μειώθηκε στον 1 βαθμό.

Για την χθεσινή ήττα δεν μας φταίει καμιά ΚΟΠ και κανένας Θεουλή, Οκκάς ή Αρτυματάς. Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούμε, τόσο πιο γρήγορα θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε στο να διορθώσουμε ότι πήγε λάθος.

Όσο με πληγώνεις, τόσο με πωρώνεις!

Comments