POST GAME – 4η αγωνιστική playoffs vs Ομόνοια (Εντός – ΓΣΠ) (HIGHLIGHTS)


16.03.2024
4η αγωνιστική playoffs
ΑΠΟΕΛ vs Ομόνοια 0-1 (Στεπίνσκι 22')

Χθες δώσαμε συνέχεια στις μέτριες εμφανίσεις και παρά το ότι η Ομόνοια δεν μας απείλησε σχεδόν καθόλου, το πέναλτι ήταν αρκετό για να χάσουμε το παιχνίδι.

Στο 1ο ημίχρονο μπήκαμε μουδιασμένοι και μέχρι να καταλάβουμε τι γίνεται βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου βρήκαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά όχι αρκετές για να αγχώσουμε τον Φαμπιάνο.
Στο 2ο ημίχρονο ανεβάσαμε απόδοση και σε συνδυασμό με την οπισθοχώρηση της Ομόνοιας βρήκαμε κάποιες ευκαιρίες που δυστυχώς δεν έφεραν το γκολ. Λίγο η ατυχία, λίγο η έλλειψη καθαρού μυαλού μας στέρησαν το γκολ και μοιραία ήρθε η ήττα.

Η απουσία του Κβιλιτάια ξεγύμνωσε όσους τον κατακρίνουν, αφού ο Τομανέ δεν έκανε ούτε τα μισά που κάνει ο Γεωργιανός στο γήπεδο και προσωπικά διαφωνώ με τον Πίντο που είπε πως δεν επηρέασε η απουσία του. 

Ο Δώνης έδειξε πως είναι έτοιμος για 11άδα και πιστεύω πως μετά την διακοπή θα πάρει θέση βασικού απέναντι στην Άεκ.

Τελικά η υπεραισιοδοξία μερικών οπαδών μας πως θα διαλύσουμε την Ομόνοια, θα τους βάλουμε 5, δεν έχουν τίποτε δεν έπιασε τόπο και με αυτό το σκεπτικό (είτε από οπαδούς είτε από παίκτες) δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα. Μόνο αν αντιμετωπίζουμε τον κάθε αντίπαλο με σεβασμό και πειθαρχία θα καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Στο χθεσινό παιχνίδι δεν φταίει κανένας άλλος πέραν από εμάς και σε περίπτωση που δεν στεφθούμε πρωταθλητές στο τέλος της χρονιάς (πτου πτου) θα ισχύσει η φράση "ότι πάθουμε εν που την κκελλέ μας".

Το μόνο θετικό από χθες είναι η νίκη της Πάφου πάνω στον Άρη που αυτό σημαίνει πως θα παραμείνουνε μόνοι στην κορυφή για αυτή την αγωνιστική. Αναμένουμε το σημερινό παιχνίδι της Άεκ, όπου ελπίζουμε στην νίκη της Ανόρθωσης



 

Comments