POST GAME - 9η αγωνιστική vs Καρμιώτισσα (Εκτός - Στέλιος Κυριακίδης) (HIGHLIGHTS)

28.10.2023
9η αγωνιστική
Καρμιώτισσα vs ΑΠΟΕΛ 1-2 (Εντονγκαλά 23’, Κβιλιτάια 67’ – Σουκ 90+9’)

Στο χθεσινό παιχνίδι χωρίς να πιάσουμε ψηλά στάνταρντ απόδοσης κάναμε το καθήκον μας, πιάσαμε κορυφή και τώρα περιμένουμε τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής για να δούμε σε πια θέση θα είμαστε.

Μπήκαμε χαλαρά στο παιχνίδι, είχαμε τη κατοχή αλλά δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες. Ευτυχώς στην 1η μας ευκαιρία πετύχαμε το γκολ (έστω και αν χρειάστηκε η παρέμβαση του VAR) και έφυγε το άγχος. Το παιχνίδι κύλησε στον ίδιο ρυθμό και στο 2ο ημίχρονο πετύχαμε και 2ο γκολ με τον Κβιλιτάια (πάλι με την παρέμβαση του VAR).Το απρόσεκτο μαρκάρισμα προς στο τέλος του παιχνιδιού έδωσε την ευκαιρία στην Καρμιώτισσα να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι και να έχει ψευδαισθήσεις ότι μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι στο 1 λεπτό που έμενε για την λήξη!

Στα θετικά του χθεσινού αγώνα είναι η χρησιμοποίηση 3 Κύπριων στην αρχική 11άδα (Καραμανώλης, Πολυκάρπου και Γαβριήλ), πράγμα που δείχνει πως η τεχνική ηγεσία δεν βλέπει την προέλευση του κάθε ποδοσφαιριστή αλλά το πόσο έτοιμος είναι κάποιος να πάρει φανέλα βασικού στην ομάδα.

Γυρίζουμε σελίδα και προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα απέναντι στην Άεκ στο Άεκ Αρένα. Η απόδοση μας πρέπει να είναι πολύ καλύτερη από την χθεσινή για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την νίκη σε ένα γήπεδο που δεν έχουμε καλή παράδοση. Η επιστροφή των Κωνσταντίνοφ και Πέτροβιτς στην αρχική 11άδα θεωρείτε σίγουρη και από εκεί ξεκινά το σύνθημα για το διπλό.




Comments