POST GAME - 5η αγωνιστική vs Ανόρθωση (Εκτός - Παπαδόπουλος) (HIGHLIGTS)

23.09.2023
5η αγωνιστική
Ανόρθωση vs ΑΠΟΕΛ 1-1 (Κβιλιτάια 21 - Φερέιρα 45’+5)

Για ακόμα μια φορά ισοφαριστήκαμε στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου και με (ακόμα πιο) χάλια απόδοση στο 2ο φέραμε ισοπαλία 1-1.

Στο 1ο ημίχρονο ήμασταν σχετικά καλοί αμυντικά αφού στα αριστερά οι Βιντάλ και Μαρκίνιος μάρκαραν σωστά, ενώ από την άλλη ο Εντονγκαλά αν και επέστρεφε δεν βοήθησε πολύ. Επιθετικά προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και σκοράραμε με πέναλτι με τον Κβιλιτάια. Το συγκεκριμένο σουτ ήταν η μόνη σωστή επαφή από τον συγκεκριμένο παίκτη αφού ότι έκανε ήταν λάθος με αποκορύφωμα το παρακράτημα και το χάσιμο της μπάλας στην τελευταία φάση του ημιχρόνου όπου δεχθήκαμε την ισοφάριση.

Στο 2ο ημίχρονο επαναλάβαμε την εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής αλλά απέναντι μας είχαμε καλύτερη ομάδα και ο λόγος που αποφύγαμε την ήττα ήταν ο τεράστιος Μπέλετς, αφού δεν μπορούσαμε ούτε να αναπτυχθούμε ούτε να αμυνθούμε σωστά. Για ακόμα μια φορά οι αλλαγές που έγιναν έριξαν την απόδοση της ομάδας και όλοι ανεξαιρέτως υπέκυπταν σε αχρείαστα λάθη.

Αν και ο τρόπος που ήρθε η ισοφάριση μας πίκρανε, το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο και για να δούμε άσπρη ημέρα (αγωνιστικά) θα πρέπει να αλλάξουν πολλά με το πιο σημαντικό την συμπεριφορά του προπονητή που ακόμα δεν κατάλαβε που ήρθε.

Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση και από αύριο ξεκινά η προετοιμασία για το παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στην Πάφο που θα είναι το πιο δύσκολο στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα.

Ραντεβού την Τετάρτη.

Όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις.



Comments