Άρχισαν τα όργανα...

 

Αν και ακούγονταν και πριν τον αγώνα με την Ομόνοια κάποιες φήμες για προτάσεις που έχει η διοίκηση για κάποιους παίκτες, ήρθαν ξανά στην επιφάνεια και μετά το παιχνίδι. Οι φήμες λένε ότι έχουμε προτάσεις για Σαρφό (Πάφο και εξωτερικό) και Κβιλιτάια (εξωτερικό).

Αν και η διοίκηση με ανακοίνωσε διαψεύδει τις φήμες, δεν νομίζω να υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά 

Η άποψη μου είναι πως αν και οι ενδεχόμενες πωλήσεις των 2 παικτών θα φέρουν λεφτά στην ομάδα, το ποσό δεν θα είναι τόσο που θα καλύψει το έλλειμμα της χρονιάς που θα είναι για ακόμα μια φορά μείον. Θεωρώ πως αν οι ίδιοι οι παίκτες δεν θέλουν να φύγουν πρέπει να τους κρατήσουμε γιατί καλώς ή κακώς είναι παίκτες ενδεκάδας και σε περίπτωση που φύγουν θα αποδυναμωθούμε ακόμα περισσότερο. Σε αντίθετη περίπτωση, αν θέλουν να φύγουν δεν θα μπορούμε να κάνουμε κάτι αφού σε περίπτωση άρνησης της προσφοράς δεν θα προσφέρουν κάτι στον αγωνιστικό χώρο.

Το πως καταντήσαμε σε αυτό το σημείο και να κρεμόμαστε από την φυγή 2 παικτών δείχνει το πόσο χαμηλά φτάσαμε και η ομάδα δεν θυμίζει σε τίποτε την ομάδα που θαύμαζε η Ευρώπη πριν 10 χρόνια.

Η λύση για να σωθούμε δεν είναι η πώληση παικτών, αλλά η εισροή χρημάτων μέσω άλλων πηγών. Πρέπει επιτέλους η συνδρομή μας στο “γραφείο συνοικεσίων” για εξεύρεση επενδυτή να αποδώσει και να έρθει κάποιος να αναλάβει. Το αρνητικό σε αυτό είναι πως για να μας αναλάβει κάποιος στην κατάσταση που φτάσαμε πρέπει να είναι είτε πελλός, είτε να έχει πολλή χρήμα που δεν το χρειάζεται, είτε να θέλει να κάνει ξέπλυμά!

Comments