POST GAME – Conference League Playoffs vs Γκεντ (Εκτός - Ghelamco Arena) (HIGHLIGHTS)

24.08.2023
Conference League – Playoffs
Γκεντ vs ΑΠΟΕΛ 2-0 (Φοφανά 77’, Χονγκ 92’)

Δυστυχώς δεχθήκαμε την ήττα με 2-0 σε ένα παιχνίδι που μέχρι το 77’ κρατούσαμε την ισοπαλία με σχετική ευκολία και τώρα τα πράγματα δυσκόλεψαν πάρα πολύ για πρόκριση στους ομίλους.

Ο Σα Πίντο έστησε την ομάδα αμυντικά με σκοπό να μην δεχτούμε γκολ και αν και ο αντίπαλος έφτανε εύκολα μέχρι την περιοχή μας, έβρισκε πάντα κλειστούς διαδρόμους. Σε αυτό βοήθησε το γεγονός πως όταν αμυνόμασταν, ο Κωνσταντίνοφ γινόταν 3ο αμυντικός και βοηθούσε τους Ντβάλι και Πέτροβιτς.

Στην μεγάλη ευκαιρία που βρήκαμε για να σκοράρουμε και να ανοίξουμε το σκορ, ο Φετφατζίδης βρέθηκε μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα από πλάγια αλλά το σουτ του ήταν απελπιστικά άστοχο.

Δυστυχώς σε μια φάση που φαινόταν ότι ο Σούσιτς θα ανακόψει τον αντίπαλο παραχωρώντας κόρνερ, η μπάλα δεν μας έκανε στο χατίρι και μετά την κόντρα στον Σούσιτς πήρε ύψος και κατέληξε στα δίκτυα.

Εκεί που όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα τελείωνε 1-0, μια λάθος κίνηση του Τσεμπάκ που επιχείρησε να περάσει την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο και του Βιλιαφάνεζ που άφησε την μπάλα να κάτσει στο έδαφος παρά να διώξει, ο αντίπαλος κέρδισε την μπάλα και στην επίθεση δεχθήκαμε το 2-0 στις καθυστερήσεις.

Δυστυχώς πληρώσαμε το 1 από τα 3-4 λάθη που κάναμε και μονο αν πιάσουμε το μάξιμουμ της απόδοσής μας στον επαναληπτικό θα μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση.

Δεν ξενερώνω ΑΠΟΕΛάρα μου!

Ραντεβού σε 1 εβδομάδα στο ΓΣΠ



Comments